pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kalekim’den "Supertech" Çözümü

13.01.2017 - 11:13, Güncelleme: 13.01.2017 - 11:13
 

Kalekim’den "Supertech" Çözümü

İSTANBUL (AA) - Kalekim, yüksek performanslı yapıştırıcı "Supertech" ile seramik, ısı yalıtımı levhaları ve dekoratif tavan kaplamaları uygulamalarında...

İSTANBUL (AA) - Kalekim, yüksek performanslı yapıştırıcı "Supertech" ile seramik, ısı yalıtımı levhaları ve dekoratif tavan kaplamaları uygulamalarında etkili çözümler sunuyor. Kalekim tarafından yapılan açıklamaya göre, kullanıma hazır, yüksek performanslı, kayma özelliği azaltılmış, uzatılmış çalışma süresine sahip, emülsiyon polimer (akrilik) esaslı, pasta tipi yapıştırıcı olan Supertech, bina hareketlerinden kaynaklanan yüzey gerilimlerine dayanıklı bir ürün olarak tercih ediliyor. Supertech; iç mekanda tüm seramik çeşitlerinin yer ve duvarda esnemeye maruz kalan zor yüzeyler üzerine yapıştırılmasında,özellikle alçı panel, alçı sıva ve boyalı zeminler üzerine seramik uygulamalarında ve iç mekanda ısı yalıtım levhaları ile dekoratif tavan kaplamalarının yapıştırma uygulamalarında pratik ve temiz çalışma imkanı sağlıyor.
İSTANBUL (AA) - Kalekim, yüksek performanslı yapıştırıcı "Supertech" ile seramik, ısı yalıtımı levhaları ve dekoratif tavan kaplamaları uygulamalarında...

İSTANBUL (AA) - Kalekim, yüksek performanslı yapıştırıcı "Supertech" ile seramik, ısı yalıtımı levhaları ve dekoratif tavan kaplamaları uygulamalarında etkili çözümler sunuyor.

Kalekim tarafından yapılan açıklamaya göre, kullanıma hazır, yüksek performanslı, kayma özelliği azaltılmış, uzatılmış çalışma süresine sahip, emülsiyon polimer (akrilik) esaslı, pasta tipi yapıştırıcı olan Supertech, bina hareketlerinden kaynaklanan yüzey gerilimlerine dayanıklı bir ürün olarak tercih ediliyor.

Supertech; iç mekanda tüm seramik çeşitlerinin yer ve duvarda esnemeye maruz kalan zor yüzeyler üzerine yapıştırılmasında,özellikle alçı panel, alçı sıva ve boyalı zeminler üzerine seramik uygulamalarında ve iç mekanda ısı yalıtım levhaları ile dekoratif tavan kaplamalarının yapıştırma uygulamalarında pratik ve temiz çalışma imkanı sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.