pendik escort bayan
ak

Kalekim’den Seramik Kaplamada "Rapitech" Çözümü

04.11.2016 - 14:03, Güncelleme: 04.11.2016 - 14:03
 

Kalekim’den Seramik Kaplamada "Rapitech" Çözümü

İSTANBUL (AA) - Kalekim, bir gün içerisinde kullanıma açılması gereken mekanlar için geliştirdiği, yüksek yapışma gücüne sahip seramik yapıştırma...

İSTANBUL (AA) - Kalekim, bir gün içerisinde kullanıma açılması gereken mekanlar için geliştirdiği, yüksek yapışma gücüne sahip seramik yapıştırma harcı "Rapitech"i tanıttı.Kalekim tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, Ar-Ge tecrübesiyle geliştirdiği yenilikçi ürünlerini, "teknik çözüm" konseptiyle tüketici ve profesyonellerin kullanımına sunmaya devam ediyor.Seramik uygulamaları ürün grubunda yer alan "Rapitech", hızla sertleşen yapıştırma harcı olarak 6 saat sonra mukavemet alarak derz dolgu uygulamasına imkân tanıyor. Hızlı priz alan, yüksek performanslı, kayma özelliği azaltılmış çimento esaslı yapıştırma harcı "Rapitech"; yer ve duvar seramiği, granit, doğal taş gibi kaplama malzemelerinin, beton, sıva, şap gibi yüzeyler üzerine yapıştırılmasında kullanılabiliyor. Mevcut seramik üzerine seramik kaplama uygulamalarında da rahatlıkla kullanılan "Rapitech", dikey yüzey uygulamalarında kayma yapmıyor. Yüksek yapışma gücüne sahip "Rapitech", bir gün içerisinde kullanıma açılması istenen mağazalar, devlet binaları, kafeler, süper marketler, havaalanları gibi mekanlarda hızlı seramik kaplamak için kapsamlı bir çözüm sunuyor.
İSTANBUL (AA) - Kalekim, bir gün içerisinde kullanıma açılması gereken mekanlar için geliştirdiği, yüksek yapışma gücüne sahip seramik yapıştırma...

İSTANBUL (AA) - Kalekim, bir gün içerisinde kullanıma açılması gereken mekanlar için geliştirdiği, yüksek yapışma gücüne sahip seramik yapıştırma harcı "Rapitech"i tanıttı.

Kalekim tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, Ar-Ge tecrübesiyle geliştirdiği yenilikçi ürünlerini, "teknik çözüm" konseptiyle tüketici ve profesyonellerin kullanımına sunmaya devam ediyor.

Seramik uygulamaları ürün grubunda yer alan "Rapitech", hızla sertleşen yapıştırma harcı olarak 6 saat sonra mukavemet alarak derz dolgu uygulamasına imkân tanıyor. Hızlı priz alan, yüksek performanslı, kayma özelliği azaltılmış çimento esaslı yapıştırma harcı "Rapitech"; yer ve duvar seramiği, granit, doğal taş gibi kaplama malzemelerinin, beton, sıva, şap gibi yüzeyler üzerine yapıştırılmasında kullanılabiliyor. Mevcut seramik üzerine seramik kaplama uygulamalarında da rahatlıkla kullanılan "Rapitech", dikey yüzey uygulamalarında kayma yapmıyor.

Yüksek yapışma gücüne sahip "Rapitech", bir gün içerisinde kullanıma açılması istenen mağazalar, devlet binaları, kafeler, süper marketler, havaalanları gibi mekanlarda hızlı seramik kaplamak için kapsamlı bir çözüm sunuyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.