pendik escort bayan
ak

Kalekim Fugatech'ten Pratik Çözüm

13.01.2017 - 13:48, Güncelleme: 13.01.2017 - 13:48
 

Kalekim Fugatech'ten Pratik Çözüm

İSTANBUL (AA) - Yapı kimyasalları sektörü firması Kalekim, kullanıma hazır akrilik derz dolgusu Fugatech ile müşterilerine pratik çözümler sunuyor....

İSTANBUL (AA) - Yapı kimyasalları sektörü firması Kalekim, kullanıma hazır akrilik derz dolgusu Fugatech ile müşterilerine pratik çözümler sunuyor. Kalekim açıklamasına göre, esnek, su itici, 1-6 milimetre derz aralığı için uygun, akrilik esaslı kullanıma hazır derz dolgu malzemesi Fugatech, esnekliği sayesinde titreşim ve deformasyonları tolere edebiliyor. Seramik, cam mozaik gibi kaplama malzemelerinin derz boşluklarının doldurulmasında kullanılan Fugatech, iç mekanda yatay ve düşeyde başarılı sonuçlar veriyor. Pürüzsüz yüzeyiyle zor kirlenen ve kolay temizlenen Fugatech, düşük su emiciliğe ve damlacık etkisi sayesinde su iticiliğe sahip yapısıyla öne çıkıyor.
İSTANBUL (AA) - Yapı kimyasalları sektörü firması Kalekim, kullanıma hazır akrilik derz dolgusu Fugatech ile müşterilerine pratik çözümler sunuyor....

İSTANBUL (AA) - Yapı kimyasalları sektörü firması Kalekim, kullanıma hazır akrilik derz dolgusu Fugatech ile müşterilerine pratik çözümler sunuyor.

Kalekim açıklamasına göre, esnek, su itici, 1-6 milimetre derz aralığı için uygun, akrilik esaslı kullanıma hazır derz dolgu malzemesi Fugatech, esnekliği sayesinde titreşim ve deformasyonları tolere edebiliyor.

Seramik, cam mozaik gibi kaplama malzemelerinin derz boşluklarının doldurulmasında kullanılan Fugatech, iç mekanda yatay ve düşeyde başarılı sonuçlar veriyor. Pürüzsüz yüzeyiyle zor kirlenen ve kolay temizlenen Fugatech, düşük su emiciliğe ve damlacık etkisi sayesinde su iticiliğe sahip yapısıyla öne çıkıyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.