pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kalecik Belediye Başkanı Ulusoy:

06.11.2016 - 15:08, Güncelleme: 06.11.2016 - 15:08
 

Kalecik Belediye Başkanı Ulusoy:

"Eş zamanlı yürütülen restorasyonlarla Kalecik'in bütün olarak turizme açılmasını hedefliyoruz."

ANKARA (AA) - Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy, "Eş zamanlı yürütülen restorasyonlarla Kalecik’in bütün olarak turizme açılmasını hedefliyoruz." dedi.Ulusoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyenin yeni bir projeye başlayacağını söyledi.Kalecik'in tarihi kent dokusu ve doğal güzellikleri bir arada barındırdığını belirten Ulusoy, "Proje yapımını Kalecik Belediyesinin üstlendiği ıslah için önümüzdeki günlerde DSİ tarafından inşaat yapım ihalesine çıkılacak. Yaklaşık maliyeti 10 milyonu bulacak proje ile Kalecik'te turizmin gelişmesi hedefleniyor. Bu proje Kalecik için prestij projesi olacak. Devamında ikinci etap olarak Uludere Vadisi'nde de benzer bir çalışma yapılacak. Eş zamanlı yürütülen restorasyonlarla Kalecik'in bütün olarak turizme açılmasını hedefliyoruz." diye konuştu.
"Eş zamanlı yürütülen restorasyonlarla Kalecik'in bütün olarak turizme açılmasını hedefliyoruz."

ANKARA (AA) - Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy, "Eş zamanlı yürütülen restorasyonlarla Kalecik’in bütün olarak turizme açılmasını hedefliyoruz." dedi.

Ulusoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyenin yeni bir projeye başlayacağını söyledi.

Kalecik'in tarihi kent dokusu ve doğal güzellikleri bir arada barındırdığını belirten Ulusoy, "Proje yapımını Kalecik Belediyesinin üstlendiği ıslah için önümüzdeki günlerde DSİ tarafından inşaat yapım ihalesine çıkılacak. Yaklaşık maliyeti 10 milyonu bulacak proje ile Kalecik'te turizmin gelişmesi hedefleniyor. Bu proje Kalecik için prestij projesi olacak. Devamında ikinci etap olarak Uludere Vadisi'nde de benzer bir çalışma yapılacak. Eş zamanlı yürütülen restorasyonlarla Kalecik'in bütün olarak turizme açılmasını hedefliyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.