pendik escort bayan
ak

Kale Grubu İzmir'e 7. Bayisini Açtı

Spor 20.10.2017 - 15:03, Güncelleme: 20.10.2017 - 15:03
 

Kale Grubu İzmir'e 7. Bayisini Açtı

Türkiye’nin önemli sanayi kuruluşlarından olan Kale Grubu, İzmir'de seramik, yapı malzemeleri ve banyo ürünlerinin yer alacağı yeni bayisini açtı- Kale Grubu Başkanı Okyay: - "Geleneksel iş kolumuz olan yapı ürünleri grubunda yenilikçi yatırımlarla dönüşü

İZMİR (AA) - Türkiye’nin en önemli sanayi kuruluşlarından olan Kale Grubu, seramik, yapı malzemeleri ve banyo ürünlerinin yer alacağı yeni bayisini İzmir'de açtı. Gaziemir'de açılan grubun 7. bayisi "Kahraman 35 Yapı Market"in açılış töreninde konuşan Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, İzmir’e önemli bir yatırım daha yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. İzmir'in, sadece Kale Grubu için değil, Türkiye ve Akdeniz çanağı için de çok önemli ve stratejik bir kent olduğuna dikkati çeken Okyay, "Geleneksel iş kolumuz olan yapı ürünleri grubunda yenilikçi yatırımlarla dönüşürken, bir diğer önemli ilgi alanımız olan savunma ve havacılıkta ülkemiz için çok stratejik olan adımlar atarak ilerliyoruz." ifadesini kullandı. Okyay, İstanbul-İzmir otoyolu ve Çanakkale-İzmir otoyolunun tamamlanmasıyla Türkiye'de yeni bir yatırım ve büyüme koridoru açıldığını aktararak, "Adına 'Altın Çember' denilen bu bölgenin, yakın gelecekte Türkiye’nin en çok büyüyen bölgesi olacağını öngörüyoruz. Bu nedenle bu bölgede yatırım yapan her bayimizin, ülkemizin parlak geleceğine bir tuğla koyduğunu biliyor ve bundan büyük mutluluk duyuyoruz." değerlendirmesinde bulundu. Konuşmaların ardından Okyay ve protokol üyeleri açılan yeni bayinin kurdelesini kesti. Açılışa, Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Müteahhitler Federasyonu Başkanı ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği İnşaat Meclisi Başkan Vekili Necip Nasır, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Vedat Kırpık ve diğer davetliler katıldı.
Türkiye’nin önemli sanayi kuruluşlarından olan Kale Grubu, İzmir'de seramik, yapı malzemeleri ve banyo ürünlerinin yer alacağı yeni bayisini açtı- Kale Grubu Başkanı Okyay: - "Geleneksel iş kolumuz olan yapı ürünleri grubunda yenilikçi yatırımlarla dönüşü

İZMİR (AA) - Türkiye’nin en önemli sanayi kuruluşlarından olan Kale Grubu, seramik, yapı malzemeleri ve banyo ürünlerinin yer alacağı yeni bayisini İzmir'de açtı.

Gaziemir'de açılan grubun 7. bayisi "Kahraman 35 Yapı Market"in açılış töreninde konuşan Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, İzmir’e önemli bir yatırım daha yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

İzmir'in, sadece Kale Grubu için değil, Türkiye ve Akdeniz çanağı için de çok önemli ve stratejik bir kent olduğuna dikkati çeken Okyay, "Geleneksel iş kolumuz olan yapı ürünleri grubunda yenilikçi yatırımlarla dönüşürken, bir diğer önemli ilgi alanımız olan savunma ve havacılıkta ülkemiz için çok stratejik olan adımlar atarak ilerliyoruz." ifadesini kullandı.

Okyay, İstanbul-İzmir otoyolu ve Çanakkale-İzmir otoyolunun tamamlanmasıyla Türkiye'de yeni bir yatırım ve büyüme koridoru açıldığını aktararak, "Adına 'Altın Çember' denilen bu bölgenin, yakın gelecekte Türkiye’nin en çok büyüyen bölgesi olacağını öngörüyoruz. Bu nedenle bu bölgede yatırım yapan her bayimizin, ülkemizin parlak geleceğine bir tuğla koyduğunu biliyor ve bundan büyük mutluluk duyuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmaların ardından Okyay ve protokol üyeleri açılan yeni bayinin kurdelesini kesti.

Açılışa, Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Müteahhitler Federasyonu Başkanı ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği İnşaat Meclisi Başkan Vekili Necip Nasır, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Vedat Kırpık ve diğer davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.