pendik escort bayan
ak

Kahramankazanlılar "Adalet Nöbeti"ni Sürdürüyor

19.03.2018 - 16:13, Güncelleme: 19.03.2018 - 16:13
 

Kahramankazanlılar "Adalet Nöbeti"ni Sürdürüyor

ANKARA (AA) - Kahramankazanlılar FETÖ darbe girişimine ilişkin davaların görüldüğü Sincan Cezaevi önünde başlattıkları "adalet nöbeti"ni sürdürüyor.Kahramankazan...

ANKARA (AA) - Kahramankazanlılar FETÖ darbe girişimine ilişkin davaların görüldüğü Sincan Cezaevi önünde başlattıkları "adalet nöbeti"ni sürdürüyor.Kahramankazan Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve Kahramankazan 15 Temmuz Gaziler ve Şehit Yakınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerinin, darbeci sanıkların yargılandığı Sincan Cezaevi önünde başlattıkları "adalet nöbeti" devam ediyor.Akıncı Üssü'nde yaşanan eylemler ve darbenin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir’in şehit edilmesine ilişkin davaya yönelik gerçekleştirilen "adalet nöbeti"ne, AK Parti milletvekilleri Murat Alpaslan ve Salim Uslu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülay Samancı, Belediye Başkanı Lokman Ertürk ile Ankara 15 Temmuz Şehit Yakınları ve Gaziler Platformu üyeleri katıldı. Kahramankazan Belediyesi, cezaevi girişine kurulan prefabrik yapı ve çadırlarda, duruşmayı takip eden şehit yakınları ve gaziler ile kamu görevlilerine çeşitli ikramlarda bulundu.
ANKARA (AA) - Kahramankazanlılar FETÖ darbe girişimine ilişkin davaların görüldüğü Sincan Cezaevi önünde başlattıkları "adalet nöbeti"ni sürdürüyor.Kahramankazan...

ANKARA (AA) - Kahramankazanlılar FETÖ darbe girişimine ilişkin davaların görüldüğü Sincan Cezaevi önünde başlattıkları "adalet nöbeti"ni sürdürüyor.

Kahramankazan Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve Kahramankazan 15 Temmuz Gaziler ve Şehit Yakınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerinin, darbeci sanıkların yargılandığı Sincan Cezaevi önünde başlattıkları "adalet nöbeti" devam ediyor.

Akıncı Üssü'nde yaşanan eylemler ve darbenin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir’in şehit edilmesine ilişkin davaya yönelik gerçekleştirilen "adalet nöbeti"ne, AK Parti milletvekilleri Murat Alpaslan ve Salim Uslu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülay Samancı, Belediye Başkanı Lokman Ertürk ile Ankara 15 Temmuz Şehit Yakınları ve Gaziler Platformu üyeleri katıldı.

Kahramankazan Belediyesi, cezaevi girişine kurulan prefabrik yapı ve çadırlarda, duruşmayı takip eden şehit yakınları ve gaziler ile kamu görevlilerine çeşitli ikramlarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.