pendik escort bayan
ak

Kahramankazan'da Trafik Kazası: 2 Yaralı

21.06.2018 - 14:58, Güncelleme: 21.06.2018 - 14:58
 

Kahramankazan'da Trafik Kazası: 2 Yaralı

ANKARA (AA) - Kahramankazan ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.Kızılcahamam'dan Ankara'ya gitmekte olan Büşra Aydın'ın (28) kullandığı...

ANKARA (AA) - Kahramankazan ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.Kızılcahamam'dan Ankara'ya gitmekte olan Büşra Aydın'ın (28) kullandığı 06 BA 6684 plakalı otomobil, Kahramankazan Ovalılar Kavşağı'na yaklaştığı sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi.Bir süre sürüklenen ve aydınlatma direğine çarparak durabilen otomobildeki sürücü ile Emine Yeşil (49) yaralandı.Yaralılar, 112 Acil Servis ekibi tarafından Kahramankazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesine kaldırıldı.
ANKARA (AA) - Kahramankazan ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.Kızılcahamam'dan Ankara'ya gitmekte olan Büşra Aydın'ın (28) kullandığı...

ANKARA (AA) - Kahramankazan ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Kızılcahamam'dan Ankara'ya gitmekte olan Büşra Aydın'ın (28) kullandığı 06 BA 6684 plakalı otomobil, Kahramankazan Ovalılar Kavşağı'na yaklaştığı sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Bir süre sürüklenen ve aydınlatma direğine çarparak durabilen otomobildeki sürücü ile Emine Yeşil (49) yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekibi tarafından Kahramankazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.