pendik escort bayan
ak

Kahramankazan’da "Şehidimin Emanetleri" Projesi

19.06.2019 - 14:58, Güncelleme: 19.06.2019 - 14:58
 

Kahramankazan’da "Şehidimin Emanetleri" Projesi

ANKARA (AA) - Kahramankazan 15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan "Şehidimin Emanetleri" adlı projenin...

ANKARA (AA) - Kahramankazan 15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan "Şehidimin Emanetleri" adlı projenin kapanış toplantısı yapıldı. Belediye çok amaçlı salonundaki toplantıda, proje kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler Fotoğraf ve video sunumları eşliğinde izleyicilerle paylaşıldı. Proje süresince gerçekleştirilen etkinlikler hakkında bilgi veren proje koordinatörü Seçil Sarıkaya, proje amacının, şehitlerin anılarının yaşatılması, çeşitli aktivitelerle şehit yakınları ve gazilere moral ve motivasyon desteği vererek sosyal hayata entegrasyonlarını sağlamak olduğunu kaydetti. Şehit ve gazi ailelerinin istekleri doğrultusunda onların moral ve motivasyonunu artırıcı seminerler ve kurslar verildiğini anlatan Sarıkaya, bunun yanında çeşitli illere geziler düzenlendiğini belirtti. Psikolog Nevsun Duman seminer verdiği toplandı sonunda şehit ve gazilerin çocuklarının çektiği doğa fotoğrafları ile yaptıkları sanatsal çalışmalardan oluşan sergiyi gezildi. Toplantıya, Kahramankazan Kaymakamı Engin Aksakal, şehit aileleri ve gaziler ile ilçe protokolü katıldı.
ANKARA (AA) - Kahramankazan 15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan "Şehidimin Emanetleri" adlı projenin...

ANKARA (AA) - Kahramankazan 15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan "Şehidimin Emanetleri" adlı projenin kapanış toplantısı yapıldı.

Belediye çok amaçlı salonundaki toplantıda, proje kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler Fotoğraf ve video sunumları eşliğinde izleyicilerle paylaşıldı.

Proje süresince gerçekleştirilen etkinlikler hakkında bilgi veren proje koordinatörü Seçil Sarıkaya, proje amacının, şehitlerin anılarının yaşatılması, çeşitli aktivitelerle şehit yakınları ve gazilere moral ve motivasyon desteği vererek sosyal hayata entegrasyonlarını sağlamak olduğunu kaydetti.

Şehit ve gazi ailelerinin istekleri doğrultusunda onların moral ve motivasyonunu artırıcı seminerler ve kurslar verildiğini anlatan Sarıkaya, bunun yanında çeşitli illere geziler düzenlendiğini belirtti.

Psikolog Nevsun Duman seminer verdiği toplandı sonunda şehit ve gazilerin çocuklarının çektiği doğa fotoğrafları ile yaptıkları sanatsal çalışmalardan oluşan sergiyi gezildi.

Toplantıya, Kahramankazan Kaymakamı Engin Aksakal, şehit aileleri ve gaziler ile ilçe protokolü katıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.