pendik escort bayan
ak

Kahramankazan'da "15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü" Etkinlikleri

12.07.2019 - 16:38, Güncelleme: 12.07.2019 - 16:38
 

Kahramankazan'da "15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü" Etkinlikleri

ANKARA (AA) - Kahramankazan'da "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinliklerinin başladığı bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre,...

ANKARA (AA) - Kahramankazan'da "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinliklerinin başladığı bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde Akıncı Hava Üssü önünde şehit düşen 9 Kahramankazanlı'nın da bulunduğu 251 şehit için mevlit okutuldu, 15 Temmuz konulu fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı. Ulu Cami'deki mevlit programına Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Ulu Cami avlusunda açılan fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü.Sergide, darbe girişimi gecesinde Kahramankazan başta olmak üzere Türkiye genelinde yaşananları yansıtan fotoğraflar yer aldı. Sergi, 16 Temmuz'a kadar ziyaret edilebilecek. Başkan Oğuz ve beraberindekiler daha sonra ise şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında şehitler için Kuran-I Kerim okundu, dua edildi. 15 Temmuz'u unutmadıklarını, unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını belirten Oğuz, "Aziz şehitlerimizden, kahraman gazilerimizden ve büyük Türk milletinden Allah razı olsun. Onların bu kahramanlıklarını sonsuza dek unutmayacağız, unutturmayacağız." ifadelerini kullandı.
ANKARA (AA) - Kahramankazan'da "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinliklerinin başladığı bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre,...

ANKARA (AA) - Kahramankazan'da "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinliklerinin başladığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde Akıncı Hava Üssü önünde şehit düşen 9 Kahramankazanlı'nın da bulunduğu 251 şehit için mevlit okutuldu, 15 Temmuz konulu fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.

Ulu Cami'deki mevlit programına Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Ulu Cami avlusunda açılan fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü.

Sergide, darbe girişimi gecesinde Kahramankazan başta olmak üzere Türkiye genelinde yaşananları yansıtan fotoğraflar yer aldı. Sergi, 16 Temmuz'a kadar ziyaret edilebilecek.

Başkan Oğuz ve beraberindekiler daha sonra ise şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında şehitler için Kuran-I Kerim okundu, dua edildi.

15 Temmuz'u unutmadıklarını, unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını belirten Oğuz, "Aziz şehitlerimizden, kahraman gazilerimizden ve büyük Türk milletinden Allah razı olsun. Onların bu kahramanlıklarını sonsuza dek unutmayacağız, unutturmayacağız." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.