pendik escort bayan
ak

Kahramankazan Belediye Başkanı Oğuz, Bakan Selçuk'u Ziyaret Etti

06.05.2019 - 16:13, Güncelleme: 06.05.2019 - 16:13
 

Kahramankazan Belediye Başkanı Oğuz, Bakan Selçuk'u Ziyaret Etti

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u makamında ziyaret etti. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada,...

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u makamında ziyaret etti. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u makamında ziyaret ederek ilçedeki eğitim yatırımlarını görüştüğü belirtildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Oğuz, şunları kaydetti:"Sayın Bakanımız Ziya Selçuk, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği 2023 vizyonu çerçevesinde inşallah eğitim alanında önemli adımlar atacak. Kendisine bu konuda çok güveniyoruz. Bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."Ziyarette, Kahramankazan'da inşaatları süren 7 okul ile gelecek günlerde yapımına başlanacak olan 3 okul ve bir öğretmenevi projesinin masaya yatırıldığı ifade edildi.
ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u makamında ziyaret etti. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada,...

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u makamında ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u makamında ziyaret ederek ilçedeki eğitim yatırımlarını görüştüğü belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Oğuz, şunları kaydetti:

"Sayın Bakanımız Ziya Selçuk, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği 2023 vizyonu çerçevesinde inşallah eğitim alanında önemli adımlar atacak. Kendisine bu konuda çok güveniyoruz. Bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."

Ziyarette, Kahramankazan'da inşaatları süren 7 okul ile gelecek günlerde yapımına başlanacak olan 3 okul ve bir öğretmenevi projesinin masaya yatırıldığı ifade edildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.