pendik escort bayan
ak

Kahraman Şehidin Anı Defterini 100 Binler Doldurdu

13.08.2016 - 11:03, Güncelleme: 13.08.2016 - 11:03
 

Kahraman Şehidin Anı Defterini 100 Binler Doldurdu

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında, Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in kabri, ziyaretçi akınına uğruyor- Türkiye'nin dört bir yanından ziyar

NİĞDE (AA) - BETÜL ABBAK - FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında, Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'deki kabrini ziyarete gelenler, duygularını anı defterine de yazıyor.Halisdemir'in, Bor ilçesi Çukurkuyu beldesinde bulunan şehitlikteki kabri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, bürokratlar, siyasiler ve her yaş grubundan vatandaşlar tarafından ziyaret ediyor.Ziyaretçiler, kabrin yanı başında iki ayrı noktaya konulan anı defterine de duygularını yazıyor. Bugüne kadar onlarca deftere yaklaşık 100 bin kişi tarafından duygu ve düşünceler aktarıldı. Türkiye'nin dört bir yanından ve çevre illerden gelen ziyaretçiler, sabah erken saatlerden gece geç vakitlere kadar Kur'an-ı Kerim okuyarak, dua ediyor.Anı defterine duygu ve düşüncelerini aktaran Memur-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer, AA muhabirine, şehit Ömer Halisdemir'in yanında olmak ve anmak için geldiğini söyledi.Sezer, Halisdemir'in, komutanından almış olduğu emri yerine getirdiğini belirterek, "Tereddüt etmeden şehadeti bile bile oraya giderek ve arkasından da komutanının söylemiş olduğu o haini alnının çatından vurarak öldürmüş olması çok önemli. Allah, şehadetini kabul eylesin. Peygamberimize komşu olacak. Allah, bundan sonraki nesillerde de böylesi kahramanlar çıkarmayı nasip eylesin. Anı defteri güzel, birkaç tanesine baktım, okudum. Bugün burada Ömer Halisdemir kardeşimizin, şehidimizin yanında bulunmak istedik." diye konuştu.Aksaray'dan eşi ve 3 yaşındaki çocuğuyla ziyarete gelen Tolga Akdemir de şehidin kabrini ziyaret etmek istediklerini belirterek, "Yasin-i Şerif okuduk, dua ettik. Allah kabul etsin."dedi.Hatice Akdemir de şehitle herhangi bir yakınlıkları olmadığını ve özellikle ziyaret için Niğde'ye geldiklerini dile getirerek, "Bir vatandaş olarak ziyaret etmek istedik. Mekanı cennet olsun." dedi.
FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında, Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in kabri, ziyaretçi akınına uğruyor- Türkiye'nin dört bir yanından ziyar

NİĞDE (AA) - BETÜL ABBAK - FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında, Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'deki kabrini ziyarete gelenler, duygularını anı defterine de yazıyor.

Halisdemir'in, Bor ilçesi Çukurkuyu beldesinde bulunan şehitlikteki kabri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, bürokratlar, siyasiler ve her yaş grubundan vatandaşlar tarafından ziyaret ediyor.

Ziyaretçiler, kabrin yanı başında iki ayrı noktaya konulan anı defterine de duygularını yazıyor. Bugüne kadar onlarca deftere yaklaşık 100 bin kişi tarafından duygu ve düşünceler aktarıldı. Türkiye'nin dört bir yanından ve çevre illerden gelen ziyaretçiler, sabah erken saatlerden gece geç vakitlere kadar Kur'an-ı Kerim okuyarak, dua ediyor.

Anı defterine duygu ve düşüncelerini aktaran Memur-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer, AA muhabirine, şehit Ömer Halisdemir'in yanında olmak ve anmak için geldiğini söyledi.

Sezer, Halisdemir'in, komutanından almış olduğu emri yerine getirdiğini belirterek, "Tereddüt etmeden şehadeti bile bile oraya giderek ve arkasından da komutanının söylemiş olduğu o haini alnının çatından vurarak öldürmüş olması çok önemli. Allah, şehadetini kabul eylesin. Peygamberimize komşu olacak. Allah, bundan sonraki nesillerde de böylesi kahramanlar çıkarmayı nasip eylesin. Anı defteri güzel, birkaç tanesine baktım, okudum. Bugün burada Ömer Halisdemir kardeşimizin, şehidimizin yanında bulunmak istedik." diye konuştu.

Aksaray'dan eşi ve 3 yaşındaki çocuğuyla ziyarete gelen Tolga Akdemir de şehidin kabrini ziyaret etmek istediklerini belirterek, "Yasin-i Şerif okuduk, dua ettik. Allah kabul etsin."dedi.

Hatice Akdemir de şehitle herhangi bir yakınlıkları olmadığını ve özellikle ziyaret için Niğde'ye geldiklerini dile getirerek, "Bir vatandaş olarak ziyaret etmek istedik. Mekanı cennet olsun." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.