pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kafes Avcılarına 12 Bin 344 Lira Ceza

24.01.2017 - 08:33, Güncelleme: 24.01.2017 - 08:33
 

Kafes Avcılarına 12 Bin 344 Lira Ceza

KONYA (AA) - Konya'da, yasak olan kafes avcılığı yaptığı iddiasıyla 18 kişiye 12 bin 344 lira idari para cezası uygulandı.Alınan bilgiye göre, Orman...

KONYA (AA) - Konya'da, yasak olan kafes avcılığı yaptığı iddiasıyla 18 kişiye 12 bin 344 lira idari para cezası uygulandı.Alınan bilgiye göre, Orman ve Su İşleri 8. Bölge Müdürlüğüne bağlı Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi ekipleri, Konya'nın muhtelif alanlarında av koruma faaliyetleri kapsamında denetim ve kontroller gerçekleştirdi.Yapılan denetimlerde yasak olmasına karşın kafesle kuş avladıkları tespit edilen 18 kişi hakkında işlem yapılarak, 12 bin 344 lira idari para cezası uygulandı. Kaçak avda kullanılan 4 av tüfeği ile imha edilmek üzere kafeslere el konuldu.
KONYA (AA) - Konya'da, yasak olan kafes avcılığı yaptığı iddiasıyla 18 kişiye 12 bin 344 lira idari para cezası uygulandı.Alınan bilgiye göre, Orman...

KONYA (AA) - Konya'da, yasak olan kafes avcılığı yaptığı iddiasıyla 18 kişiye 12 bin 344 lira idari para cezası uygulandı.

Alınan bilgiye göre, Orman ve Su İşleri 8. Bölge Müdürlüğüne bağlı Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi ekipleri, Konya'nın muhtelif alanlarında av koruma faaliyetleri kapsamında denetim ve kontroller gerçekleştirdi.

Yapılan denetimlerde yasak olmasına karşın kafesle kuş avladıkları tespit edilen 18 kişi hakkında işlem yapılarak, 12 bin 344 lira idari para cezası uygulandı. Kaçak avda kullanılan 4 av tüfeği ile imha edilmek üzere kafeslere el konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.