pendik escort bayan
ak

Kadro Alan İşçilerden Vali Pekmez'e Ziyaret

04.05.2018 - 17:58, Güncelleme: 04.05.2018 - 17:58
 

Kadro Alan İşçilerden Vali Pekmez'e Ziyaret

AKSARAY (AA) - Aksaray'da kamu kurumlarında taşeron olarak çalışırken yapılan düzenleme ile kadroya geçen işçiler adına bir grup işçi, Aksaray Valisi...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da kamu kurumlarında taşeron olarak çalışırken yapılan düzenleme ile kadroya geçen işçiler adına bir grup işçi, Aksaray Valisi Aykut Pekmez'i ziyaret etti.Valilik toplantı salonunda işçilerle görüşen Vali Pekmez, işçilerin her yıl yenilenen ihale süreçlerinde tedirginlik yaşadıklarını söyledi. Yapılan düzenleme ile işçilerin kadroya geçirildiğini belirten Pekmez, şunları kaydetti:"Taşeron işçiliği yıllardır ülkemiz için bir meseleydi. İhale dönemlerinde mutlaka tedirginlik yaşıyordunuz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin talimatları ile işçilerin kadro alması için süreç başladı. 90 günlük bir süre içinde 3 bin 500 civarında personelimizi kadroya almış olduk. Titizlikle yapılan çalışma sonunda taşeron işçiler olarak kadroya alındınız. Bundan sonraki süreçte sizlere düşen daha önceki gibi daha öncekinden daha fazla bulunduğunuz işlerde daha gayretli daha azimli çalışmanızı bekliyoruz." Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mahmut Akkuş ise, Aksaray’da 40 kurum ve kuruluşta taşeron olarak çalışan işçilerin kadroya alındığını ifade ederek, "90 günlük geçiş dönemi ile ilgili yapılan çalışmalar büyük titizlikle gerçekleştirildi. Oluşturulan itiraz komisyonları ile çok ince bir hassasiyetle, herhangi bir hak kaybı yaşanmadan geçiş süreçleri tamamlandı."Daha sonra hep birlikte üzerinde "Kadro İçin Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım" yazılı pasta kesildi.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da kamu kurumlarında taşeron olarak çalışırken yapılan düzenleme ile kadroya geçen işçiler adına bir grup işçi, Aksaray Valisi...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da kamu kurumlarında taşeron olarak çalışırken yapılan düzenleme ile kadroya geçen işçiler adına bir grup işçi, Aksaray Valisi Aykut Pekmez'i ziyaret etti.

Valilik toplantı salonunda işçilerle görüşen Vali Pekmez, işçilerin her yıl yenilenen ihale süreçlerinde tedirginlik yaşadıklarını söyledi.

Yapılan düzenleme ile işçilerin kadroya geçirildiğini belirten Pekmez, şunları kaydetti:

"Taşeron işçiliği yıllardır ülkemiz için bir meseleydi. İhale dönemlerinde mutlaka tedirginlik yaşıyordunuz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin talimatları ile işçilerin kadro alması için süreç başladı. 90 günlük bir süre içinde 3 bin 500 civarında personelimizi kadroya almış olduk. Titizlikle yapılan çalışma sonunda taşeron işçiler olarak kadroya alındınız. Bundan sonraki süreçte sizlere düşen daha önceki gibi daha öncekinden daha fazla bulunduğunuz işlerde daha gayretli daha azimli çalışmanızı bekliyoruz."

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mahmut Akkuş ise, Aksaray’da 40 kurum ve kuruluşta taşeron olarak çalışan işçilerin kadroya alındığını ifade ederek, "90 günlük geçiş dönemi ile ilgili yapılan çalışmalar büyük titizlikle gerçekleştirildi. Oluşturulan itiraz komisyonları ile çok ince bir hassasiyetle, herhangi bir hak kaybı yaşanmadan geçiş süreçleri tamamlandı."

Daha sonra hep birlikte üzerinde "Kadro İçin Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım" yazılı pasta kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.