pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kadro alan işçiler, 2 bin kişiye yemek verdi

23.10.2015 - 23:24, Güncelleme: 23.10.2015 - 23:24
 

Kadro alan işçiler, 2 bin kişiye yemek verdi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde kadro sevincini davul zurna eşliğinde halay çekerek kutlayan 31 karayolları işçisi, yaklaşık 2 bin kişiye yemek ikramında bulundu.

SİVAS (AA) – Sivas’ın Suşehri ilçesinde daha önce karayollarında taşeron olarak çalışan işçiler, kadro sevincini davul zurna ile kutlarken, yaklaşık 2 bin kişiye de yemek vererek kutladılar. Karayolları 16. Bölge Müdürlüğüne bağlı 163. Şube Şefliği bahçesinde düzenlenen programda, kadro sevinci yaşayan 31 işçi, yaklaşık 2 bin kişiye kavurma, pilav, çorba ve tatlı ikramında bulundu. İşçilerden Hüseyin Aksu, 5 yıldır bugünü beklediklerini ifade ederek, "Çok mutluyuz. Hepimizin bir geleceği ve düzenli bir işi oldu. Allah herkese nasip etsin" dedi. Mehmet Kahraman da "Devletimize teşekkür ediyoruz. Cenab-ı Allah herkese nasip etsin. 11 yıldır bu işletmede taşeron olarak çalışıyorum. Devletimiz söz verdi. Hayallerimiz gerçek oldu. Herkesten Allah razı olsun" diye konuştu. Yemeğe katılan AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce de işçilerin zaman zaman sıkıntılı süreçler yaşadığını ancak her zaman onların arkasında durduklarını kaydetti. AK Parti'nin verdiği sözleri gerçekleştirdiğini dile getiren Yüce, "Çünkü AK Parti'nin vaatlerini tasdik eden millettir. İnşallah, kadroların devamı gelecektir. 31 işçimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı. Programın ardından işçiler, davul zurna eşliğinde halay çekti. Kaynak : AA
Sivas'ın Suşehri ilçesinde kadro sevincini davul zurna eşliğinde halay çekerek kutlayan 31 karayolları işçisi, yaklaşık 2 bin kişiye yemek ikramında bulundu.

SİVAS (AA) – Sivas’ın Suşehri ilçesinde daha önce karayollarında taşeron olarak çalışan işçiler, kadro sevincini davul zurna ile kutlarken, yaklaşık 2 bin kişiye de yemek vererek kutladılar.

 

Karayolları 16. Bölge Müdürlüğüne bağlı 163. Şube Şefliği bahçesinde düzenlenen programda, kadro sevinci yaşayan 31 işçi, yaklaşık 2 bin kişiye kavurma, pilav, çorba ve tatlı ikramında bulundu.

 

İşçilerden Hüseyin Aksu, 5 yıldır bugünü beklediklerini ifade ederek, "Çok mutluyuz. Hepimizin bir geleceği ve düzenli bir işi oldu. Allah herkese nasip etsin" dedi.

 

Mehmet Kahraman da "Devletimize teşekkür ediyoruz. Cenab-ı Allah herkese nasip etsin. 11 yıldır bu işletmede taşeron olarak çalışıyorum. Devletimiz söz verdi. Hayallerimiz gerçek oldu. Herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.

 

Yemeğe katılan AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce de işçilerin zaman zaman sıkıntılı süreçler yaşadığını ancak her zaman onların arkasında durduklarını kaydetti.

 

AK Parti'nin verdiği sözleri gerçekleştirdiğini dile getiren Yüce, "Çünkü AK Parti'nin vaatlerini tasdik eden millettir. İnşallah, kadroların devamı gelecektir. 31 işçimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Programın ardından işçiler, davul zurna eşliğinde halay çekti.

 

Kaynak : AA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.