pendik escort bayan
ak

Kadir Gecesi'ne Doğru

20.06.2017 - 17:23, Güncelleme: 20.06.2017 - 17:23
 

Kadir Gecesi'ne Doğru

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.Çelik, mesajında, Kadir Gecesi'nin İslam...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.Çelik, mesajında, Kadir Gecesi'nin İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diledi.Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı Kadir Gecesi'nin, sema kapılarının açıldığı, duaların kabul edildiği, ömre bedel bir gece olduğunu vurgulayan Çelik, bu gecenin tüm insanlık tarafından iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.Çelik, mesajında şunları kaydetti: "Rahmet ve bereket ayı olan mübarek ramazan ayının sonuna yaklaştık. Ramazanın manevi ikliminde Rabbimize biraz daha yakınlaştığımızı düşünüyorum. İnşallah dualar ve tövbelerle değerlendireceğimiz Kadir Gecesi ile de manevi huzurumuz bir kat daha artacak. Ramazan ayı ve özellikle Kadir Gecesi, insanoğlu için bir fırsat. Allah, bizi bu gecenin kıymetini bilenlerden ve bu geceyi en iyi şekilde değerlendirenlerden eylesin. Bu vesileyle ülkemiz için dua edelim. Allah, ülkemize, İslam alemine, insanlığa yeni acılar göstermesin. İnsanlara acı yaşatmak isteyen kararmış kalpleri de Rabbim helak etsin. Umuyoruz ki Kadir Gecesi'nde açacağımız eller, Cenab-ı Hak katında karşılık bulacaktır. Tüm hemşehrilerimin mübarek Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, bu gecenin şehrimiz, ülkemiz, İslam dünyası ve bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.Çelik, mesajında, Kadir Gecesi'nin İslam...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çelik, mesajında, Kadir Gecesi'nin İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diledi.

Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı Kadir Gecesi'nin, sema kapılarının açıldığı, duaların kabul edildiği, ömre bedel bir gece olduğunu vurgulayan Çelik, bu gecenin tüm insanlık tarafından iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Çelik, mesajında şunları kaydetti:

"Rahmet ve bereket ayı olan mübarek ramazan ayının sonuna yaklaştık. Ramazanın manevi ikliminde Rabbimize biraz daha yakınlaştığımızı düşünüyorum. İnşallah dualar ve tövbelerle değerlendireceğimiz Kadir Gecesi ile de manevi huzurumuz bir kat daha artacak. Ramazan ayı ve özellikle Kadir Gecesi, insanoğlu için bir fırsat. Allah, bizi bu gecenin kıymetini bilenlerden ve bu geceyi en iyi şekilde değerlendirenlerden eylesin. Bu vesileyle ülkemiz için dua edelim. Allah, ülkemize, İslam alemine, insanlığa yeni acılar göstermesin. İnsanlara acı yaşatmak isteyen kararmış kalpleri de Rabbim helak etsin. Umuyoruz ki Kadir Gecesi'nde açacağımız eller, Cenab-ı Hak katında karşılık bulacaktır. Tüm hemşehrilerimin mübarek Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, bu gecenin şehrimiz, ülkemiz, İslam dünyası ve bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.