pendik escort bayan
ak

Kadir Gecesi'ne Doğru

20.06.2017 - 10:58, Güncelleme: 20.06.2017 - 10:58
 

Kadir Gecesi'ne Doğru

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı. Hastaoğlu, mesajında, Kadir Gecesi'nin, Allah'ın...

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı. Hastaoğlu, mesajında, Kadir Gecesi'nin, Allah'ın insanlığa bir rahmet kapısı, bir umut pınarı olarak bahşettiği mübarek bir gece olduğun belirtti. Bu gecede dargınlık, kırgınlıklara son verilmesi, nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği geçerli kılmak gerektiğini ifade eden Hastaoğlu, mesajında şunları kaydetti:"Bu gece kırık kalpleri onaralım, dostluğu, birliği, beraberliği pekiştirelim. Kadir Gecesi'ni idrak ederken açları, yoksulları, zulme maruz kalmışların haklarını düşünmemiz, onların dertleriyle dertlenmemiz, yaralarını sarmamız gerekir. Bu bütün Müslümanların üzerine düşen bir görev ve sorumluluktur. Kadir Gecesi, en faziletli ve kutsal gecelerden biridir. Bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilen bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum."
SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı. Hastaoğlu, mesajında, Kadir Gecesi'nin, Allah'ın...

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Hastaoğlu, mesajında, Kadir Gecesi'nin, Allah'ın insanlığa bir rahmet kapısı, bir umut pınarı olarak bahşettiği mübarek bir gece olduğun belirtti.

Bu gecede dargınlık, kırgınlıklara son verilmesi, nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği geçerli kılmak gerektiğini ifade eden Hastaoğlu, mesajında şunları kaydetti:

"Bu gece kırık kalpleri onaralım, dostluğu, birliği, beraberliği pekiştirelim. Kadir Gecesi'ni idrak ederken açları, yoksulları, zulme maruz kalmışların haklarını düşünmemiz, onların dertleriyle dertlenmemiz, yaralarını sarmamız gerekir. Bu bütün Müslümanların üzerine düşen bir görev ve sorumluluktur. Kadir Gecesi, en faziletli ve kutsal gecelerden biridir. Bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilen bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.