pendik escort bayan
ak

Kadir Gecesi

31.05.2019 - 10:28, Güncelleme: 31.05.2019 - 10:28
 

Kadir Gecesi

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.Köksal, mesajında, Kadir Gecesi'ni...

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.Köksal, mesajında, Kadir Gecesi'ni idrak edecek olmanın verdiği heyecanı yaşadıklarını belirtti.Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni idrak edecek olmanın sevincini ve mutluluğunu da yaşadıklarını aktaran Köksal, şu ifadeleri kullandı:"Kadir Gecesi, kutsal kitabımız olan Kur’anı Kerim’in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından önemlidir. On bir ayın sultanı ramazan ayının bereketiyle Kadir Gecesi'ni idrak edeceğiz. Yüce mevlamızın rahmeti ve mağfiretine nail olmak için bu geceyi iyi değerlendirelim. Bu mübarek ayda ve gecede dargınlık ve kırgınlıklara son verilmeli, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, İslam aleminin, halkımızın ve esnaflarımızın mübarek Kadir Gecesi'ni tebrik ediyorum."
SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.Köksal, mesajında, Kadir Gecesi'ni...

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Köksal, mesajında, Kadir Gecesi'ni idrak edecek olmanın verdiği heyecanı yaşadıklarını belirtti.

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni idrak edecek olmanın sevincini ve mutluluğunu da yaşadıklarını aktaran Köksal, şu ifadeleri kullandı:

"Kadir Gecesi, kutsal kitabımız olan Kur’anı Kerim’in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından önemlidir. On bir ayın sultanı ramazan ayının bereketiyle Kadir Gecesi'ni idrak edeceğiz. Yüce mevlamızın rahmeti ve mağfiretine nail olmak için bu geceyi iyi değerlendirelim. Bu mübarek ayda ve gecede dargınlık ve kırgınlıklara son verilmeli, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, İslam aleminin, halkımızın ve esnaflarımızın mübarek Kadir Gecesi'ni tebrik ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.