pendik escort bayan
ak

Kadınlara Ücretsiz Fitness Ve Plates

20.10.2018 - 15:48, Güncelleme: 20.10.2018 - 15:48
 

Kadınlara Ücretsiz Fitness Ve Plates

YOZGAT (AA) - Sorgun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından kadınlar için ücretsiz fitness hizmeti verilmeye başlandı. Sorgun Gençlik...

YOZGAT (AA) - Sorgun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından kadınlar için ücretsiz fitness hizmeti verilmeye başlandı. Sorgun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Levent Tunçer, Türk toplumunda özellikle kadınların düzenli spor yapma olanağı bulamadıklarını, bu nedenle açılan fitness salonunun bu ortamı oluşturacağını belirtti.Hayata geçirilen spor etkinliği ile Sorgun’da bir eksikliğin daha giderildiğini vurgulayan Tunçer, "Kadınlar için spor yapabilecekleri bir mekanın olmayışı bizleri gerçekten üzüyordu. Böyle bir ortamın oluşturulması için elimizden gelen çalışmayı yaptık. Malzemelerimizi temin ettik. İlçe stadyumumuzun altındaki büyük salonda fitness ve plates salonumuzu hizmete açtık. Her salı ve perşembe saat 14.00 ile 16.00 arasında kadınlarımız burada uzman hocalar eşliğinde spor yapabilecek. Antrenmanlarımıza katılmak isteyen kadınlarımızın müdürlüğümüze başvurarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir." dedi.
YOZGAT (AA) - Sorgun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından kadınlar için ücretsiz fitness hizmeti verilmeye başlandı. Sorgun Gençlik...

YOZGAT (AA) - Sorgun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından kadınlar için ücretsiz fitness hizmeti verilmeye başlandı.

Sorgun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Levent Tunçer, Türk toplumunda özellikle kadınların düzenli spor yapma olanağı bulamadıklarını, bu nedenle açılan fitness salonunun bu ortamı oluşturacağını belirtti.

Hayata geçirilen spor etkinliği ile Sorgun’da bir eksikliğin daha giderildiğini vurgulayan Tunçer, "Kadınlar için spor yapabilecekleri bir mekanın olmayışı bizleri gerçekten üzüyordu. Böyle bir ortamın oluşturulması için elimizden gelen çalışmayı yaptık. Malzemelerimizi temin ettik. İlçe stadyumumuzun altındaki büyük salonda fitness ve plates salonumuzu hizmete açtık. Her salı ve perşembe saat 14.00 ile 16.00 arasında kadınlarımız burada uzman hocalar eşliğinde spor yapabilecek. Antrenmanlarımıza katılmak isteyen kadınlarımızın müdürlüğümüze başvurarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.