pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Kurulu Toplandı

18.07.2018 - 14:13, Güncelleme: 18.07.2018 - 14:13
 

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Kurulu Toplandı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.Kaymakamlık toplantı salonunda...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.Kaymakamlık toplantı salonunda Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, ilgili kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.Kaymakam Yılmaz, yaptığı konuşmada, kadına yönelik şiddetle mücadele ilçe koordinasyon izleme ve değerlendirme komisyonu oluşturulduklarını söyledi.Kadına şiddeti önleme amaçlı bazı kararlar aldıklarını belirten Yılmaz, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürlüğümüz tarafından erken yaşta evliliklere ve kadına yönelik şiddete dikkati çekmek için hazırlanan afiş ve broşürleri ilçemizde görünür yerlere asacağız." dedi.Kurum ve kuruluş yetkililerinden, erken yaşta evlilik ve kadına şiddet olaylarının azalması için duyarlılık göstermelerini isteyen Yılmaz, "Muhtarlara, ailelere, öğrencilere ve Kur'an kursu öğreticilerine bu konularda eğitimler verilmesini planlıyoruz. SYDV tarafından aile ziyaretleri yapılarak şiddet mağdurlarının sosyo ekonomik durumu göz önünde bulundurularak maddi destek sağlanacak." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.Kaymakamlık toplantı salonunda...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık toplantı salonunda Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, ilgili kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.

Kaymakam Yılmaz, yaptığı konuşmada, kadına yönelik şiddetle mücadele ilçe koordinasyon izleme ve değerlendirme komisyonu oluşturulduklarını söyledi.

Kadına şiddeti önleme amaçlı bazı kararlar aldıklarını belirten Yılmaz, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürlüğümüz tarafından erken yaşta evliliklere ve kadına yönelik şiddete dikkati çekmek için hazırlanan afiş ve broşürleri ilçemizde görünür yerlere asacağız." dedi.

Kurum ve kuruluş yetkililerinden, erken yaşta evlilik ve kadına şiddet olaylarının azalması için duyarlılık göstermelerini isteyen Yılmaz, "Muhtarlara, ailelere, öğrencilere ve Kur'an kursu öğreticilerine bu konularda eğitimler verilmesini planlıyoruz. SYDV tarafından aile ziyaretleri yapılarak şiddet mağdurlarının sosyo ekonomik durumu göz önünde bulundurularak maddi destek sağlanacak." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.