pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

25.11.2017 - 11:58, Güncelleme: 25.11.2017 - 11:58
 

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan:- "Türkiye, şiddetten uzak, adil, eşit ve huzurlu bir hayat için ulusal ve küresel çaptaki tüm çabaların öncüsü ve destekçisi olmaya devam edecek. Kadına yönelik şiddetle mücadelemizi dayanışma içinde sürdüreceği

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Türkiye, şiddetten uzak, adil, eşit ve huzurlu bir hayat için ulusal ve küresel çaptaki tüm çabaların öncüsü ve destekçisi olmaya devam edecek. Kadına yönelik şiddetle mücadelemizi dayanışma içinde sürdüreceğiz." ifadesini kullandı.Emine Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki resmi hesabından "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" dolayısıyla paylaşımda bulundu.Bugünün, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü olduğunu hatırlatan Emine Erdoğan, "Türkiye, şiddetten uzak, adil, eşit ve huzurlu bir hayat için ulusal ve küresel çaptaki tüm çabaların öncüsü ve destekçisi olmaya devam edecek. Kadına yönelik şiddetle mücadelemizi dayanışma içinde sürdüreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.Emine Erdoğan paylaşımında ayrıca, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca "#KadınaŞiddetİnsanlığaİhanettir" etiketiyle hazırlanan 45 saniyelik videoyu da paylaştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan:- "Türkiye, şiddetten uzak, adil, eşit ve huzurlu bir hayat için ulusal ve küresel çaptaki tüm çabaların öncüsü ve destekçisi olmaya devam edecek. Kadına yönelik şiddetle mücadelemizi dayanışma içinde sürdüreceği

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Türkiye, şiddetten uzak, adil, eşit ve huzurlu bir hayat için ulusal ve küresel çaptaki tüm çabaların öncüsü ve destekçisi olmaya devam edecek. Kadına yönelik şiddetle mücadelemizi dayanışma içinde sürdüreceğiz." ifadesini kullandı.

Emine Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki resmi hesabından "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" dolayısıyla paylaşımda bulundu.

Bugünün, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü olduğunu hatırlatan Emine Erdoğan, "Türkiye, şiddetten uzak, adil, eşit ve huzurlu bir hayat için ulusal ve küresel çaptaki tüm çabaların öncüsü ve destekçisi olmaya devam edecek. Kadına yönelik şiddetle mücadelemizi dayanışma içinde sürdüreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Emine Erdoğan paylaşımında ayrıca, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca "#KadınaŞiddetİnsanlığaİhanettir" etiketiyle hazırlanan 45 saniyelik videoyu da paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.