pendik escort bayan
ak

"Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü"

28.11.2016 - 13:33, Güncelleme: 28.11.2016 - 13:33
 

"Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü"

Etkinliklere Eskişehir Şehir Tiyatroları da destek verdi

ESKİŞEHİR (AA) - "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü"nde Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin tüm birimlerinde yürütülen etkinliklere, Şehir Tiyatroları da destek verdi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Birleşmiş Milletler'in 25 Kasım gününü "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" ilan ettiği, bu doğrultuda, 25 Kasım ile 10 Aralık İnsan Hakları Günü arasında kalan 16 günün, tüm dünyada bir aktivizm kampanyasına dönüştüğü ve etkinlik renginin de turuncu olarak belirlendiği kaydedildi.Eskişehir Şehir Tiyatroları tüm çalışan ve sanatçılarının, sahneledikleri "Ermişler ya da Günahkarlar" ve "Lüküs Hayat" adlı oyunlarında turuncu atkı takarak etkinliklere destek sunduğu bildirildi.
Etkinliklere Eskişehir Şehir Tiyatroları da destek verdi

ESKİŞEHİR (AA) - "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü"nde Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin tüm birimlerinde yürütülen etkinliklere, Şehir Tiyatroları da destek verdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Birleşmiş Milletler'in 25 Kasım gününü "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" ilan ettiği, bu doğrultuda, 25 Kasım ile 10 Aralık İnsan Hakları Günü arasında kalan 16 günün, tüm dünyada bir aktivizm kampanyasına dönüştüğü ve etkinlik renginin de turuncu olarak belirlendiği kaydedildi.

Eskişehir Şehir Tiyatroları tüm çalışan ve sanatçılarının, sahneledikleri "Ermişler ya da Günahkarlar" ve "Lüküs Hayat" adlı oyunlarında turuncu atkı takarak etkinliklere destek sunduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.