pendik escort bayan
ak

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

25.11.2016 - 16:23, Güncelleme: 25.11.2016 - 16:23
 

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

SİVAS (AA) - CHP Sivas Kadın Kolları Başkanı Sultan Şahin, "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" dolayısıyla açıklama yaptı.Şahin,...

SİVAS (AA) - CHP Sivas Kadın Kolları Başkanı Sultan Şahin, "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" dolayısıyla açıklama yaptı.Şahin, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, kadınların günlük yaşamda cinsel, psikolojik, fiziksel şiddete maruz kaldığını söyledi.Cumhuriyet Halk Partisi ve kadınları olarak mücadeleden asla vazgeçmeyeceklerini vurgulayan Şahin, "Bu ülkenin cumhuriyete inançlı, özgür ve güçlü bireyleri olarak, örgütlenerek ve dayanışarak, kadın cinayetlerine, tacize, tecavüze, her türlü şiddet ve ayrımcılığa karşı sonuna kadar mücadele edeceğiz." dedi.- Cumhuriyet Kadınları Derneği açıklaması Cumhuriyet Kadınları Derneği de, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla dernek binasında basın toplantısı düzenledi. Cumhuriyet Kadınları Derneği Sivas Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Hülya Orhon, kadınların dünya nüfusunun yarısını oluşturduğunu söyledi.Kadınlar olarak her türlü şiddetten arındırılmış ortamda eşit ve özgür yurttaşlar olarak yaşamak ve çalışmak istediklerini dile getiren Orhon, "Kadına yönelik şiddet kadınların ve kızların insan hakları ihlalidir. Kadına yönelik şiddet, sağlık ve çalışma hakkı gibi temel hak ve özgürlüklerden tam olarak yararlanmayı engeller." diye konuştu. Sivas 58 Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Asuman Tuz da kadına yönelik her türlü şiddeti kınadıklarını ve bu durum son buluncaya kadar mücadele edeceklerini kaydetti.
SİVAS (AA) - CHP Sivas Kadın Kolları Başkanı Sultan Şahin, "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" dolayısıyla açıklama yaptı.Şahin,...

SİVAS (AA) - CHP Sivas Kadın Kolları Başkanı Sultan Şahin, "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" dolayısıyla açıklama yaptı.

Şahin, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, kadınların günlük yaşamda cinsel, psikolojik, fiziksel şiddete maruz kaldığını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi ve kadınları olarak mücadeleden asla vazgeçmeyeceklerini vurgulayan Şahin, "Bu ülkenin cumhuriyete inançlı, özgür ve güçlü bireyleri olarak, örgütlenerek ve dayanışarak, kadın cinayetlerine, tacize, tecavüze, her türlü şiddet ve ayrımcılığa karşı sonuna kadar mücadele edeceğiz." dedi.

- Cumhuriyet Kadınları Derneği açıklaması

Cumhuriyet Kadınları Derneği de, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla dernek binasında basın toplantısı düzenledi.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Sivas Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Hülya Orhon, kadınların dünya nüfusunun yarısını oluşturduğunu söyledi.

Kadınlar olarak her türlü şiddetten arındırılmış ortamda eşit ve özgür yurttaşlar olarak yaşamak ve çalışmak istediklerini dile getiren Orhon, "Kadına yönelik şiddet kadınların ve kızların insan hakları ihlalidir. Kadına yönelik şiddet, sağlık ve çalışma hakkı gibi temel hak ve özgürlüklerden tam olarak yararlanmayı engeller." diye konuştu.

Sivas 58 Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Asuman Tuz da kadına yönelik her türlü şiddeti kınadıklarını ve bu durum son buluncaya kadar mücadele edeceklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.