pendik escort bayan
ak

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gün

25.11.2016 - 14:03, Güncelleme: 25.11.2016 - 14:03
 

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gün

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Kadın Kolları, "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü" dolayısıyla basın açıklaması yaptı.AK Parti Kırıkkale...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Kadın Kolları, "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü" dolayısıyla basın açıklaması yaptı.AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı toplantı salonunda yapılan basın açıklamasında konuşan AK Parti Kırıkkale Kadın Kolları Başkanı İrem Nur Özer, insanlığın büyük bir kesiminin çok yönlü şiddete maruz kaldığı bir çağda yaşadıklarını söyledi.İçinde bulunulan çağın olumsuz özelliklerine inat olarak dünyayı güzelleştirmeye yönelik çabaların kaynağının da yine kadınların olacağını vurgulayan Özer, şunları kaydetti:"Hayallerimizle yapabildiklerimiz arasında derin uçurumlar olmasına rağmen bizler yılgınlık nedir bilmiyoruz. Çünkü kadını Allah’ın emaneti olarak gören bir dinin mensuplarıyız. Bizi biz yapan değerlerin korunması ve güvence altına alınması ile insan hakları konusunda bir şeyler yapmış oluruz. Doğuştan farklı özelliklerle dünyaya gelmiş olmamıza rağmen eşit olduğumuz tek konunun insan haklarımız olduğunun farkına vardığımızda, başta şiddet olmak üzere pek çok problemimizi çözebiliriz. Hak ve adalet gibi özümüzde bulunan değerler toplum tarafından güvence altına alındığında bizler şiddete karşı amacımıza ulaşmış olacağız. Kadın ve erkek arasında yaşanan şiddetin hiçbir biçimde hoş görülmediği bir toplum oluşturmak bizim elimizde. Biz de kadınlar olarak kadına yönelik her türlü şiddete karşıyız."
KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Kadın Kolları, "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü" dolayısıyla basın açıklaması yaptı.AK Parti Kırıkkale...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Kadın Kolları, "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü" dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı toplantı salonunda yapılan basın açıklamasında konuşan AK Parti Kırıkkale Kadın Kolları Başkanı İrem Nur Özer, insanlığın büyük bir kesiminin çok yönlü şiddete maruz kaldığı bir çağda yaşadıklarını söyledi.

İçinde bulunulan çağın olumsuz özelliklerine inat olarak dünyayı güzelleştirmeye yönelik çabaların kaynağının da yine kadınların olacağını vurgulayan Özer, şunları kaydetti:

"Hayallerimizle yapabildiklerimiz arasında derin uçurumlar olmasına rağmen bizler yılgınlık nedir bilmiyoruz. Çünkü kadını Allah’ın emaneti olarak gören bir dinin mensuplarıyız. Bizi biz yapan değerlerin korunması ve güvence altına alınması ile insan hakları konusunda bir şeyler yapmış oluruz. Doğuştan farklı özelliklerle dünyaya gelmiş olmamıza rağmen eşit olduğumuz tek konunun insan haklarımız olduğunun farkına vardığımızda, başta şiddet olmak üzere pek çok problemimizi çözebiliriz. Hak ve adalet gibi özümüzde bulunan değerler toplum tarafından güvence altına alındığında bizler şiddete karşı amacımıza ulaşmış olacağız. Kadın ve erkek arasında yaşanan şiddetin hiçbir biçimde hoş görülmediği bir toplum oluşturmak bizim elimizde. Biz de kadınlar olarak kadına yönelik her türlü şiddete karşıyız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.