pendik escort bayan
ak

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Pedal Çevirdiler

04.12.2016 - 14:48, Güncelleme: 04.12.2016 - 14:48
 

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Pedal Çevirdiler

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ile Bisiklet Derneği öncülüğünde bir araya gelen bisikletçiler, kadına yönelik şiddete karşı kentte tur attı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de kadına ve kız çocuklarına şiddete karşı farkındalık yaratmak için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) ve Eskişehir Bisiklet Derneği öncülüğünde kortej oluşturuldu.Yeni Bağlar Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezi önünde toplanan yaklaşık 200 kişi, bisikletlerini turuncu balonlarla süsleyerek, "Kadına şiddete son" yazıları astı.Eskişehir Bisiklet Derneği Başkanı Hülya Avdan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kadına ve kız çocuklarına karşı şiddetle ilgili konulara dikkati çekmek için bu etkinliği düzenlediklerini söyledi.Bisikletlere turuncu balonlar astıklarını ve turuncu kaşkol takarak etkinliğe katıldıklarını belirten Avdan, "Asıl amacımız kadın ve kız çocuklarına karşı şiddetin oluşmasını engellemek ve farkındalık oluşturmak." dedi.ESOGÜ Basın ve Halkla İlişkiler Bölümünde uzman olarak çalışan Ece Erbuğ Şanlı ise kadına yönelik şiddetin son bulması için geçen yıl da çeşitli etkinlikler düzenlediklerini anımsatarak, bu konuda duyarlılık göstermeyi görev bildiklerini kaydetti.Konuşmaların ardından bisikletle kent turu atıldı.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ile Bisiklet Derneği öncülüğünde bir araya gelen bisikletçiler, kadına yönelik şiddete karşı kentte tur attı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de kadına ve kız çocuklarına şiddete karşı farkındalık yaratmak için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) ve Eskişehir Bisiklet Derneği öncülüğünde kortej oluşturuldu.

Yeni Bağlar Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezi önünde toplanan yaklaşık 200 kişi, bisikletlerini turuncu balonlarla süsleyerek, "Kadına şiddete son" yazıları astı.

Eskişehir Bisiklet Derneği Başkanı Hülya Avdan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kadına ve kız çocuklarına karşı şiddetle ilgili konulara dikkati çekmek için bu etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Bisikletlere turuncu balonlar astıklarını ve turuncu kaşkol takarak etkinliğe katıldıklarını belirten Avdan, "Asıl amacımız kadın ve kız çocuklarına karşı şiddetin oluşmasını engellemek ve farkındalık oluşturmak." dedi.

ESOGÜ Basın ve Halkla İlişkiler Bölümünde uzman olarak çalışan Ece Erbuğ Şanlı ise kadına yönelik şiddetin son bulması için geçen yıl da çeşitli etkinlikler düzenlediklerini anımsatarak, bu konuda duyarlılık göstermeyi görev bildiklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından bisikletle kent turu atıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.