pendik escort bayan
ak

Kadın Sığınmaevi'ne Bağış Yaparak Yargılanmaktan Kurtuldu

07.11.2017 - 11:13, Güncelleme: 07.11.2017 - 11:13
 

Kadın Sığınmaevi'ne Bağış Yaparak Yargılanmaktan Kurtuldu

KONYA (AA) - Konya'da bir kişinin iş yerinden çıktığı sırada görüntülerini çeken kişi, Kadın Sığınmaevine 500 lira bağışta bulunup, adliyede...

KONYA (AA) - Konya'da bir kişinin iş yerinden çıktığı sırada görüntülerini çeken kişi, Kadın Sığınmaevine 500 lira bağışta bulunup, adliyede bir gün temizlik yaparak yargılanmaktan kurtuldu.Alınan bilgiye göre, bir süre önce çalıştığı iş yerinden çıktığı sırada görüntülerinin çekildiğini çevredeki vatandaşların uyarısı sonucu öğrenen J.K, şüpheli H.F'den şikayetçi oldu.Geçen Eylül ayında meydana gelen olayda sanık H.F. hakkında, "özel hayatın gizliliğini ihlal" suçundan başlatılan soruşturma sonrasında kamu davası açıldı.Suçun uzlaştırma kapsamında kalması nedeniyle dosya uzlaştırmacıya verildi. Yapılan görüşmede, müşteki J.K. Kadın Sığınmaevi'ne 500 lira bağışta bulunması ve bir gün Konya Adliyesinde temizlik yapması şartıyla sanıkla uzlaşabileceğini belirtti.Uzlaştırmacı Muhammet Murat Üyel tarafından müştekinin talebi sanığa iletildi. Sanık H.F. müştekinin talebini kabul etti. Sanık H.F, Kadın Sığınmaevi'ne 500 lira bağışta bulunup, Konya Adliyesi'nde bir gün temizlik yaparak "özel hayatın gizliliğini ihlal" suçundan 1 yıl ile 3 yıl arasında hapis cezası almaktan kurtuldu.
KONYA (AA) - Konya'da bir kişinin iş yerinden çıktığı sırada görüntülerini çeken kişi, Kadın Sığınmaevine 500 lira bağışta bulunup, adliyede...

KONYA (AA) - Konya'da bir kişinin iş yerinden çıktığı sırada görüntülerini çeken kişi, Kadın Sığınmaevine 500 lira bağışta bulunup, adliyede bir gün temizlik yaparak yargılanmaktan kurtuldu.

Alınan bilgiye göre, bir süre önce çalıştığı iş yerinden çıktığı sırada görüntülerinin çekildiğini çevredeki vatandaşların uyarısı sonucu öğrenen J.K, şüpheli H.F'den şikayetçi oldu.

Geçen Eylül ayında meydana gelen olayda sanık H.F. hakkında, "özel hayatın gizliliğini ihlal" suçundan başlatılan soruşturma sonrasında kamu davası açıldı.

Suçun uzlaştırma kapsamında kalması nedeniyle dosya uzlaştırmacıya verildi. Yapılan görüşmede, müşteki J.K. Kadın Sığınmaevi'ne 500 lira bağışta bulunması ve bir gün Konya Adliyesinde temizlik yapması şartıyla sanıkla uzlaşabileceğini belirtti.

Uzlaştırmacı Muhammet Murat Üyel tarafından müştekinin talebi sanığa iletildi. Sanık H.F. müştekinin talebini kabul etti.

Sanık H.F, Kadın Sığınmaevi'ne 500 lira bağışta bulunup, Konya Adliyesi'nde bir gün temizlik yaparak "özel hayatın gizliliğini ihlal" suçundan 1 yıl ile 3 yıl arasında hapis cezası almaktan kurtuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.