pendik escort bayan
ak

Judoda "Novovitch" Nostaljisi

13.12.2018 - 11:08, Güncelleme: 13.12.2018 - 11:08
 

Judoda "Novovitch" Nostaljisi

- Türkiye Judo Milli Takımı'nın eski teknik direktörlerinden Michel Novovitch, başkentte seminer verdi

ANKARA (AA) - Türkiye'de judonun tanıtımına ve gelişmesine öncülük eden, 1969-1970yıllarında Judo Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan Michel Novovitch, seminer için Ankara'ya geldi.Türkiye Judo Federasyonundan yapılan açıklamaya göre branşın Türkiye'de tanınması için hazırlanan kurallar hakkındaki kitapta da emeği olan Novovitch, 19 Mayıs Spor Kompleksi'ndeki salonda talebeleriyle bir araya geldi. Federasyon başkanı Sezer Huysuz, ziyarette duygusal anlar yaşayan Fransız teknik adama, sertifika ve teşekkür plaketi verdi.
- Türkiye Judo Milli Takımı'nın eski teknik direktörlerinden Michel Novovitch, başkentte seminer verdi


ANKARA (AA) - Türkiye'de judonun tanıtımına ve gelişmesine öncülük eden, 1969-1970
yıllarında Judo Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan Michel Novovitch, seminer için Ankara'ya geldi.

Türkiye Judo Federasyonundan yapılan açıklamaya göre branşın Türkiye'de tanınması için hazırlanan kurallar hakkındaki kitapta da emeği olan Novovitch, 19 Mayıs Spor Kompleksi'ndeki salonda talebeleriyle bir araya geldi.

Federasyon başkanı Sezer Huysuz, ziyarette duygusal anlar yaşayan Fransız teknik adama, sertifika ve teşekkür plaketi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.