pendik escort bayan
ak

Judo: Minikler Türkiye Şampiyonası

16.07.2018 - 16:23, Güncelleme: 16.07.2018 - 16:23
 

Judo: Minikler Türkiye Şampiyonası

ANKARA (AA) - Türkiye Judo Federasyonu tarafından organize edilen "Minikler Türkiye Şampiyonası"nda 44 kiloda altın madalyayı Çubuk ilçesinden Tuana Gülenay...

ANKARA (AA) - Türkiye Judo Federasyonu tarafından organize edilen "Minikler Türkiye Şampiyonası"nda 44 kiloda altın madalyayı Çubuk ilçesinden Tuana Gülenay aldı. Federasyon tarafından İzmir’de organize edilen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Minikler Türkiye Judo Şampiyonası’na katılan Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı sporcularından Tuana Gülenay, 44 kilogramda birinci olarak altın madalya kazandı. Gülenay, böylece milli takıma girme hakkı elde etti. Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı Antrenörü Ahmet Koçyiğit, yaptığı açıklamada, iki sporcu ile katıldıkları şampiyonada, Gülenay’ın 44 kiloda Türkiye şampiyonu olduğunu belirtti. Sporcusunun ay yıldızlı formayla Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edeceğini belirten Koçyiğit, ikinci defa milli takıma sporcu yetiştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Bu başarının tüm Çubuklulara ait olduğunu vurgulayan Koçyiğit, sporcularına maddi ve manevi destek olan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve ilçe halkına teşekkür etti. İlçelerinde daha çok sporcu yetiştirmek için mücadele ettiklerini ve bunun da meyvesini almaya başladıklarını ifade eden Koçyiğit, şunları kaydetti: "Turnuvaya Türkiye’nin 63 ilinden 215 kulüp ve bin 49 sporcu katıldı. Biz de ilçemizden 5 sporcu ile turnuvaya katıldık. Turnuva sonunda bir sporcumuzun Türkiye şampiyonluğunu alması bizi çok mutlu etti. Bu başarıyı tüm halkımıza armağan ediyoruz. Belediyenin bize verdiği destekle ilçemizde çok sayıda sporcu yetiştirmek istiyorduk ve bunu da başarmaya başladık. İnşallah çok sayıda gencimize ay yıldızlı formalarımızı giydireceğiz. Bizi hem maddi hem de manevi olarak destekleyen tüm ilçe halkımıza çok teşekkür ediyorum." Acehan ise imkanları çerçevesinde ilçelerindeki tüm sporculara destek olmaya çalıştıklarını bildirdi. Elde ettiği başarıdan dolayı Tuana Gülenay’ı tebrik eden Acehan, "Ben öncelikle sporcumuzu ve ailesini kutluyorum. Sporcularımızdan Hatice Koçyiğit ile açılan milli takım kapısından inşallah çok sayıda sporcumuz geçerek ilçemizin ve Türkiye’mizin gururu olur. İlçem adına hem antrenörümüzü hem de Gülenay'ı tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.
ANKARA (AA) - Türkiye Judo Federasyonu tarafından organize edilen "Minikler Türkiye Şampiyonası"nda 44 kiloda altın madalyayı Çubuk ilçesinden Tuana Gülenay...

ANKARA (AA) - Türkiye Judo Federasyonu tarafından organize edilen "Minikler Türkiye Şampiyonası"nda 44 kiloda altın madalyayı Çubuk ilçesinden Tuana Gülenay aldı.

Federasyon tarafından İzmir’de organize edilen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Minikler Türkiye Judo Şampiyonası’na katılan Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı sporcularından Tuana Gülenay, 44 kilogramda birinci olarak altın madalya kazandı. Gülenay, böylece milli takıma girme hakkı elde etti.

Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı Antrenörü Ahmet Koçyiğit, yaptığı açıklamada, iki sporcu ile katıldıkları şampiyonada, Gülenay’ın 44 kiloda Türkiye şampiyonu olduğunu belirtti.

Sporcusunun ay yıldızlı formayla Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edeceğini belirten Koçyiğit, ikinci defa milli takıma sporcu yetiştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Bu başarının tüm Çubuklulara ait olduğunu vurgulayan Koçyiğit, sporcularına maddi ve manevi destek olan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve ilçe halkına teşekkür etti.

İlçelerinde daha çok sporcu yetiştirmek için mücadele ettiklerini ve bunun da meyvesini almaya başladıklarını ifade eden Koçyiğit, şunları kaydetti:

"Turnuvaya Türkiye’nin 63 ilinden 215 kulüp ve bin 49 sporcu katıldı. Biz de ilçemizden 5 sporcu ile turnuvaya katıldık. Turnuva sonunda bir sporcumuzun Türkiye şampiyonluğunu alması bizi çok mutlu etti. Bu başarıyı tüm halkımıza armağan ediyoruz. Belediyenin bize verdiği destekle ilçemizde çok sayıda sporcu yetiştirmek istiyorduk ve bunu da başarmaya başladık. İnşallah çok sayıda gencimize ay yıldızlı formalarımızı giydireceğiz. Bizi hem maddi hem de manevi olarak destekleyen tüm ilçe halkımıza çok teşekkür ediyorum."

Acehan ise imkanları çerçevesinde ilçelerindeki tüm sporculara destek olmaya çalıştıklarını bildirdi.

Elde ettiği başarıdan dolayı Tuana Gülenay’ı tebrik eden Acehan, "Ben öncelikle sporcumuzu ve ailesini kutluyorum. Sporcularımızdan Hatice Koçyiğit ile açılan milli takım kapısından inşallah çok sayıda sporcumuz geçerek ilçemizin ve Türkiye’mizin gururu olur. İlçem adına hem antrenörümüzü hem de Gülenay'ı tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.