pendik escort bayan
ak

Jeotermal Kaynak Sahası İhalesi

Spor 20.11.2018 - 08:28, Güncelleme: 20.11.2018 - 08:28
 

Jeotermal Kaynak Sahası İhalesi

ANKARA (AA) – Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde bulunan bir jeotermal kaynak, doğal mineralli su ve jeotermal kökenli gaz işletme ruhsat sahası 3 yıllığına...

ANKARA (AA) – Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde bulunan bir jeotermal kaynak, doğal mineralli su ve jeotermal kökenli gaz işletme ruhsat sahası 3 yıllığına ihaleye çıkarıldı.Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığının konuya ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Erzincan'ın Üzümlü ilçesindeki 4 bin 999 hektarlık alana sahip doğal mineralli su ve jeotermal kökenli gaz işletme ruhsatı için açık artırma usulüyle ihale yapılacak. Muhammen bedeli 112 bin 785 lira ve geçici teminatı ise 3 bin 383 lira olarak belirlenen sahanın ihalesi, 5 Aralık Çarşamba günü Erzincan İl Encümeni toplantı salonunda gerçekleştirilecek. İstekliler, gerekli belgeleri ihale gün ve saatine kadar teslim edebilecek.
ANKARA (AA) – Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde bulunan bir jeotermal kaynak, doğal mineralli su ve jeotermal kökenli gaz işletme ruhsat sahası 3 yıllığına...

ANKARA (AA) – Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde bulunan bir jeotermal kaynak, doğal mineralli su ve jeotermal kökenli gaz işletme ruhsat sahası 3 yıllığına ihaleye çıkarıldı.

Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığının konuya ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Erzincan'ın Üzümlü ilçesindeki 4 bin 999 hektarlık alana sahip doğal mineralli su ve jeotermal kökenli gaz işletme ruhsatı için açık artırma usulüyle ihale yapılacak.

Muhammen bedeli 112 bin 785 lira ve geçici teminatı ise 3 bin 383 lira olarak belirlenen sahanın ihalesi, 5 Aralık Çarşamba günü Erzincan İl Encümeni toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

İstekliler, gerekli belgeleri ihale gün ve saatine kadar teslim edebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.