pendik escort bayan
ak

Jeotermal Kaynak Arama Ruhsat Sahası İhalesi

Spor 28.08.2018 - 08:58, Güncelleme: 28.08.2018 - 08:58
 

Jeotermal Kaynak Arama Ruhsat Sahası İhalesi

Niğde'de jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha için ihale yapılacak

ANKARA (AA) - Niğde'nin Ulukışla ilçesinde bulunan jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha için ihaleye çıkılacak.Niğde İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığının konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.Buna göre, Niğde'nin Ulukışla ilçesindeki 4 bin 731 hektarlık bir jeotermal kaynak arama ruhsat sahası açık teklif usulü ile 3 yıllığına ihale edilecek.Tahmini bedeli 600 bin lira, geçici teminat bedeli 18 bin lira olan sahanın ihalesi, 12 Eylül Çarşamba günü saat 11.00'de Niğde İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Binasında bulunan İl Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.
Niğde'de jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha için ihale yapılacak

ANKARA (AA) - Niğde'nin Ulukışla ilçesinde bulunan jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha için ihaleye çıkılacak.

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığının konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Niğde'nin Ulukışla ilçesindeki 4 bin 731 hektarlık bir jeotermal kaynak arama ruhsat sahası açık teklif usulü ile 3 yıllığına ihale edilecek.

Tahmini bedeli 600 bin lira, geçici teminat bedeli 18 bin lira olan sahanın ihalesi, 12 Eylül Çarşamba günü saat 11.00'de Niğde İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Binasında bulunan İl Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.