pendik escort bayan
ak

Jeep’te Sonbahar Fırsatları

Spor 26.09.2017 - 12:23, Güncelleme: 26.09.2017 - 12:23
 

Jeep’te Sonbahar Fırsatları

Jeep’in Renegade Limited versiyonları, 30 bin TL'ye kadar 30 aya varan vadeyle satın alınabiliyor

İSTANBUL (AA) - Jeep, eylül ayında Renegade modelinde sunduğu kredi imkanıyla, otomobilseverlere fırsatlar sunuyor.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Jeep, Renegade modeli için eylül ayı kampanyası ile özel kredi fırsatlarına devam ediyor. 2017 model Jeep Renegade Limited versiyonlarında geçerli kampanya kapsamında, Jeep sahibi olmak isteyenlere 30 bin TL'ye kadar 30 aya varan vadeyle 0.99 faizli kredi imkanı sunulmakta. 1.6 litre 120 HP dizel motor ve otomatik şanzıman kombinasyonuyla dikkati çeken Renegade Limited, ayrıca peşin alımlarda yüzde 1 nakit indirimi desteğiyle de satın alınabilecek.
Jeep’in Renegade Limited versiyonları, 30 bin TL'ye kadar 30 aya varan vadeyle satın alınabiliyor

İSTANBUL (AA) - Jeep, eylül ayında Renegade modelinde sunduğu kredi imkanıyla, otomobilseverlere fırsatlar sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Jeep, Renegade modeli için eylül ayı kampanyası ile özel kredi fırsatlarına devam ediyor.

2017 model Jeep Renegade Limited versiyonlarında geçerli kampanya kapsamında, Jeep sahibi olmak isteyenlere 30 bin TL'ye kadar 30 aya varan vadeyle 0.99 faizli kredi imkanı sunulmakta. 1.6 litre 120 HP dizel motor ve otomatik şanzıman kombinasyonuyla dikkati çeken Renegade Limited, ayrıca peşin alımlarda yüzde 1 nakit indirimi desteğiyle de satın alınabilecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.