pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Japon Polislerin Kangal Köpeği Sevgisi

09.10.2015 - 23:34, Güncelleme: 09.10.2015 - 23:34
 

Japon Polislerin Kangal Köpeği Sevgisi

Konferans için Sivas'ta bulunan Japonya Emniyet Genel Müdürlüğü görevlileri kentin sembolü olan kangal köpeklerine hayran kaldılar.

Sivas Polis Meslek Yüksekokulu'nda eğitim vermek üzere Japonya'dan kente gelen üst düzey polis yetkilileri, dünyaca ünlü kangal köpeklerine hayran kaldılar. KANGALLARI SEVİP BİLGİ ALDILARJaponya Emniyet Genel Müdürlüğü Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Shinichiro Handa ve beraberindeki 4 üst düzey görevli, Sivas Polis Meslek Yüskekokulu'nda devam eden Afgan polis eğitimini yerinde görmek ve konferans vermek üzere kente geldi. 1 hafta boyunca kentte kalacak grup, polis okulu Müdürü Fehmi Bozdağ'ın öncülüğünde Merakum mevkiinde bulunan Kangal Köpeği Irkını Yaşatma, Koruma ve Üretme Merkezi'ni ziyaret etti. Dünyaca ünlü kangal çoban köpeklerini seven Japon polisler, merkezin işletmecisi ve sorumlusu uzman Hüseyin Yıldız'dan bilgi aldı. Kangalların bol bol fotoğrafını çeken Japon polisler, köpeklerin gösterişi ve büyüklüğü karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yavru kangalları kucaklarına alan Japon polisler, köpeklere hayran kaldı. "KANGALLARI GÖRMELERİ İÇİN GETİRDİK"Kangal köpeğinin Sivas'ın en önemli simgelerinden biri olduğunu söyleyen Sivas PolisMeslek Yüksekokul Müdürü Fehmi Bozdağ, "Misafir meslektaşlarımızı da bu simge olankangal köpeğini yerinde görmeleri için getirdik. Misafirlerimizin kangal köpeğinin özelliklerini ve yaşayış tarzını öğrenmesini ve gittiklerinde güzel bir anı olarak kalması istedik" dedi. "SEVGİLERİ BENİ ÇOK MEMNUN ETTİ"Japonların Kangal'a olan sevgilerinin kendisini mutlu ettiğini söyleyen Kangal Köpeği Irkını Yaşatma, Koruma ve Üretme Merkezi sorumlusu Hüseyin Yıldız ise "Avrupa ve Asyalılar genelde köpek sevgilerini bizden çok daha fazla ön planda tutuyorlar. Onları evlerinde besliyorlar. Onlar için özel parklar geliştiriyorlar. Onlar için yürüme poligonları geliştiriyorlar. Hayvan hakları Uzakdoğu ve Avrupa'da çok daha ön planda. Sevgileri beni çok memnun etti. Sevgi gösterisinde bulundular" diye konuştu. - Sivas
Konferans için Sivas'ta bulunan Japonya Emniyet Genel Müdürlüğü görevlileri kentin sembolü olan kangal köpeklerine hayran kaldılar.

Sivas Polis Meslek Yüksekokulu'nda eğitim vermek üzere Japonya'dan kente gelen üst düzey polis yetkilileri, dünyaca ünlü kangal köpeklerine hayran kaldılar.

 

KANGALLARI SEVİP BİLGİ ALDILAR

Japonya Emniyet Genel Müdürlüğü Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Shinichiro Handa ve beraberindeki 4 üst düzey görevli, Sivas Polis Meslek Yüskekokulu'nda devam eden Afgan polis eğitimini yerinde görmek ve konferans vermek üzere kente geldi. 1 hafta boyunca kentte kalacak grup, polis okulu Müdürü Fehmi Bozdağ'ın öncülüğünde Merakum mevkiinde bulunan Kangal Köpeği Irkını Yaşatma, Koruma ve Üretme Merkezi'ni ziyaret etti. Dünyaca ünlü kangal çoban köpeklerini seven Japon polisler, merkezin işletmecisi ve sorumlusu uzman Hüseyin Yıldız'dan bilgi aldı. Kangalların bol bol fotoğrafını çeken Japon polisler, köpeklerin gösterişi ve büyüklüğü karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yavru kangalları kucaklarına alan Japon polisler, köpeklere hayran kaldı.

 

"KANGALLARI GÖRMELERİ İÇİN GETİRDİK"

Kangal köpeğinin Sivas'ın en önemli simgelerinden biri olduğunu söyleyen Sivas PolisMeslek Yüksekokul Müdürü Fehmi Bozdağ, "Misafir meslektaşlarımızı da bu simge olankangal köpeğini yerinde görmeleri için getirdik. Misafirlerimizin kangal köpeğinin özelliklerini ve yaşayış tarzını öğrenmesini ve gittiklerinde güzel bir anı olarak kalması istedik" dedi.

 

"SEVGİLERİ BENİ ÇOK MEMNUN ETTİ"

Japonların Kangal'a olan sevgilerinin kendisini mutlu ettiğini söyleyen Kangal Köpeği Irkını Yaşatma, Koruma ve Üretme Merkezi sorumlusu Hüseyin Yıldız ise "Avrupa ve Asyalılar genelde köpek sevgilerini bizden çok daha fazla ön planda tutuyorlar. Onları evlerinde besliyorlar. Onlar için özel parklar geliştiriyorlar. Onlar için yürüme poligonları geliştiriyorlar. Hayvan hakları Uzakdoğu ve Avrupa'da çok daha ön planda. Sevgileri beni çok memnun etti. Sevgi gösterisinde bulundular" diye konuştu. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.