pendik escort bayan
ak

Jandarmanın Eğitimiyle Hırsızları Yakaladılar

23.10.2018 - 10:23, Güncelleme: 23.10.2018 - 10:23
 

Jandarmanın Eğitimiyle Hırsızları Yakaladılar

Kayseri'de mahalle sakinleri, küçükbaş hayvan çalan 2 hırsızı, jandarmanın verdiği eğitim sayesinde yakalayıp ekiplere teslim etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde kırsal mahallede yaşayan vatandaşlar, küçükbaş hayvan çalan 2 hırsızı jandarmadan aldıkları eğitimi uygulayarak yakaladı.Büyükçakır Mahallesi sakinleri, Kaletaş mevkisinde bir aracın hayvan hırsızlığına karışmış olabileceği şüphesiyle jandarmayı aradı.Jandarma ekipleri, belirtilen yere uzak mesafede bulunduklarını söyleyerek, kendileri bölgeye ulaşıncaya kadar daha önce "Toplum Destekli Güvenlik Hizmetleri" kapsamında bu tür olaylara karşı bilgilendirdikleri vatandaşlardan şüpheli aracı takip etmelerini istedi.Vatandaşlar, bir süre takip ettikleri aracı durdurarak şüpheliler H.T. ve F.D'yi yakaladı.Olay yerine gelen ve şüphelileri teslim alan jandarma ekipleri, çevrede yaptıkları aramada ayakları bağlanmış 3 küçükbaş hayvanı bularak sahibine teslim etti, şüphelilerle iş birliği yaptıkları öne sürülen M.T. ve F.Y'yi yakaladı.Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, mahkemece tutuklandı.
Kayseri'de mahalle sakinleri, küçükbaş hayvan çalan 2 hırsızı, jandarmanın verdiği eğitim sayesinde yakalayıp ekiplere teslim etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde kırsal mahallede yaşayan vatandaşlar, küçükbaş hayvan çalan 2 hırsızı jandarmadan aldıkları eğitimi uygulayarak yakaladı.

Büyükçakır Mahallesi sakinleri, Kaletaş mevkisinde bir aracın hayvan hırsızlığına karışmış olabileceği şüphesiyle jandarmayı aradı.

Jandarma ekipleri, belirtilen yere uzak mesafede bulunduklarını söyleyerek, kendileri bölgeye ulaşıncaya kadar daha önce "Toplum Destekli Güvenlik Hizmetleri" kapsamında bu tür olaylara karşı bilgilendirdikleri vatandaşlardan şüpheli aracı takip etmelerini istedi.

Vatandaşlar, bir süre takip ettikleri aracı durdurarak şüpheliler H.T. ve F.D'yi yakaladı.

Olay yerine gelen ve şüphelileri teslim alan jandarma ekipleri, çevrede yaptıkları aramada ayakları bağlanmış 3 küçükbaş hayvanı bularak sahibine teslim etti, şüphelilerle iş birliği yaptıkları öne sürülen M.T. ve F.Y'yi yakaladı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.