pendik escort bayan
ak

Jandarmadan Görüntülü Yeni Yıl Mesajı

31.12.2017 - 11:28, Güncelleme: 31.12.2017 - 11:28
 

Jandarmadan Görüntülü Yeni Yıl Mesajı

Jandarma Genel Komutanlığının sosyal medya hesaplarındaki görüntüde, jandarma personelinin yeni yıl mesajı yer alıyor

ANKARA (AA) - Jandarma Genel Komutanlığının sosyal medya hesaplarından görüntülü yeni yıl mesajı paylaşıldı. Komutanlığın sosyal medya hesaplarındaki görüntüde, değişik birimlerdeki jandarma personelinin yeni yıl mesajı yer alıyor.Jandarma Arama Kurtarma timlerinin de arasında bulunduğu çeşitli rütbelerden jandarma personelinin kutlama mesajlarını ilettiği videoda, "Vatandaşın huzuru vatanın huzurudur, biz de yeni yılda vatandaşlarımız için göreve daima hazırız." ifadelerine yer verildi.
Jandarma Genel Komutanlığının sosyal medya hesaplarındaki görüntüde, jandarma personelinin yeni yıl mesajı yer alıyor

ANKARA (AA) - Jandarma Genel Komutanlığının sosyal medya hesaplarından görüntülü yeni yıl mesajı paylaşıldı.

Komutanlığın sosyal medya hesaplarındaki görüntüde, değişik birimlerdeki jandarma personelinin yeni yıl mesajı yer alıyor.

Jandarma Arama Kurtarma timlerinin de arasında bulunduğu çeşitli rütbelerden jandarma personelinin kutlama mesajlarını ilettiği videoda, "Vatandaşın huzuru vatanın huzurudur, biz de yeni yılda vatandaşlarımız için göreve daima hazırız." ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.