pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Jandarma zehir tacirlerine göz açtırmıyor

10.06.2016 - 17:34, Güncelleme: 10.06.2016 - 17:34
 

Jandarma zehir tacirlerine göz açtırmıyor

SİVAS'ın Gürün ilçesinde bir yolcu otobüsünde yapılan aramada koltuk altına gizlenmiş 10 kilo esrar ele geçirildi.

SİVAS'ın Gürün ilçesinde bir yolcu otobüsünde yapılan aramada koltuk altına gizlenmiş 10 kilo esrar ele geçirildi. 2 kişi gözaltına alındı. Gürün İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler yol kontrolleri sırasında Elazığ'dan, Antalya'ya giden bir yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüste yapılan aramada Oktay A. ve Enver D. adlı yolcuların oturduğu koltuğun altında 10 kilo esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan kişilerin daha önce uyuşturucu satmak ve temin etmekten sabıkalarının olduğu tespit edildi. Şüpheliler işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
SİVAS'ın Gürün ilçesinde bir yolcu otobüsünde yapılan aramada koltuk altına gizlenmiş 10 kilo esrar ele geçirildi.

SİVAS'ın Gürün ilçesinde bir yolcu otobüsünde yapılan aramada koltuk altına gizlenmiş 10 kilo esrar ele geçirildi. 2 kişi gözaltına alındı.

 

Gürün İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler yol kontrolleri sırasında Elazığ'dan, Antalya'ya giden bir yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüste yapılan aramada Oktay A. ve Enver D. adlı yolcuların oturduğu koltuğun altında 10 kilo esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan kişilerin daha önce uyuşturucu satmak ve temin etmekten sabıkalarının olduğu tespit edildi. Şüpheliler işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.