pendik escort bayan
ak

Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 178. Yılı

13.06.2017 - 10:58, Güncelleme: 13.06.2017 - 10:58
 

Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 178. Yılı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, jandarma teşkilatının kuruluşunun 178. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı. Gül, mesajında, ülkenin gurur kaynağı...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, jandarma teşkilatının kuruluşunun 178. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı. Gül, mesajında, ülkenin gurur kaynağı Türk Silahlı Kuvvetlerinin önemli bir gücünü oluşturan Jandarma Genel Komutanlığının 178. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve heyecanının yaşandığını belirtti. Yurdun ve milletin bölünmez bütünlüğünü koruyan, huzur ve güvenliği sağlayan jandarma teşkilatının, ülkenin dört bir yanında gece gündüz demeden, canları pahasına hizmet verdiğini dile getiren Gül, şunları kaydetti: "Bu vatansever tutum ve üstün hizmet anlayışı ile yüce Türk milletinin gönlünde taht kuran jandarmamızın, cesur, kararlı ve fedakar çalışmaları her türlü takdirin üzerindedir. Çağın gerekleri doğrultusunda kendisini sürekli yenileyen jandarmamız, Türkiye'nin dört bir yanında asayiş, kaçakçılık, organize suçlar, uyuşturucu ticareti, tarihi eser kaçakçılığı gibi alanlarda başarılı çalışmalara imza atmaktadır. Suç ve suçlularla mücadele ederek, huzur ve güven ortamı tesis eden jandarma teşkilatımız, kolluk hizmetlerinin yanı sıra toplumsal gelişimi desteklemeye yönelik de önemli faaliyetler yürütmektedir." Vali Gül, İl Jandarma Komutanlığının da toplumsal sorumluluk bilinciyle çevreden, sosyal hizmetlere, kültürel değerlere sahip çıkılmasından, eğitime kadar Sivas'la ilgili çok sayıda projede yer aldığına işaret ederek, "İl Jandarma Komutanlığımız Sivas’ın her alanda daha iyi noktalara taşınması için büyük katkılar sağlamaktadır. Bu yönde sergilediği hassasiyetle Sivas halkının takdirini toplayan jandarmamız hiç şüphesiz başarılarını artırarak devam ettirecektir." ifadelerini kullandı. Türkiye'nin yüzölçümü en büyük ikinci ili olan Sivas’ta fiziki zorluklara rağmen fedakar çalışmalarını sürdüren jandarma teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümünü kutladığını dile getiren Gül, şehitleri rahmet, gazileri şükranla anarak, teşkilat mensuplarına fedakar aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve başarılı günler dilediğini ifade etti.
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, jandarma teşkilatının kuruluşunun 178. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı. Gül, mesajında, ülkenin gurur kaynağı...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, jandarma teşkilatının kuruluşunun 178. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gül, mesajında, ülkenin gurur kaynağı Türk Silahlı Kuvvetlerinin önemli bir gücünü oluşturan Jandarma Genel Komutanlığının 178. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve heyecanının yaşandığını belirtti.

Yurdun ve milletin bölünmez bütünlüğünü koruyan, huzur ve güvenliği sağlayan jandarma teşkilatının, ülkenin dört bir yanında gece gündüz demeden, canları pahasına hizmet verdiğini dile getiren Gül, şunları kaydetti:

"Bu vatansever tutum ve üstün hizmet anlayışı ile yüce Türk milletinin gönlünde taht kuran jandarmamızın, cesur, kararlı ve fedakar çalışmaları her türlü takdirin üzerindedir. Çağın gerekleri doğrultusunda kendisini sürekli yenileyen jandarmamız, Türkiye'nin dört bir yanında asayiş, kaçakçılık, organize suçlar, uyuşturucu ticareti, tarihi eser kaçakçılığı gibi alanlarda başarılı çalışmalara imza atmaktadır. Suç ve suçlularla mücadele ederek, huzur ve güven ortamı tesis eden jandarma teşkilatımız, kolluk hizmetlerinin yanı sıra toplumsal gelişimi desteklemeye yönelik de önemli faaliyetler yürütmektedir."

Vali Gül, İl Jandarma Komutanlığının da toplumsal sorumluluk bilinciyle çevreden, sosyal hizmetlere, kültürel değerlere sahip çıkılmasından, eğitime kadar Sivas'la ilgili çok sayıda projede yer aldığına işaret ederek, "İl Jandarma Komutanlığımız Sivas’ın her alanda daha iyi noktalara taşınması için büyük katkılar sağlamaktadır. Bu yönde sergilediği hassasiyetle Sivas halkının takdirini toplayan jandarmamız hiç şüphesiz başarılarını artırarak devam ettirecektir." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin yüzölçümü en büyük ikinci ili olan Sivas’ta fiziki zorluklara rağmen fedakar çalışmalarını sürdüren jandarma teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümünü kutladığını dile getiren Gül, şehitleri rahmet, gazileri şükranla anarak, teşkilat mensuplarına fedakar aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve başarılı günler dilediğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.