pendik escort bayan
ak

Jandarma Teşkilatı'nın 179. Kuruluş Yıl Dönümü

13.06.2018 - 12:53, Güncelleme: 13.06.2018 - 12:53
 

Jandarma Teşkilatı'nın 179. Kuruluş Yıl Dönümü

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Jandarma Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Şimşek, mesajında,...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Jandarma Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Şimşek, mesajında, kuruluşundan bugüne kadar gurur ve güven kaynağı olan Jandarma Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirtti.Tarihinden aldığı güç ve ilhamla, engin tecrübe, bilgi ve deneyimiyle Türkiye'nin iç ve dış güvenliğinin sağlanmasında her geçen gün gelişen ve son sistem teknolojik savunma araçlarıyla kendini yenileyerek büyük başarılara imza atan Jandarma Teşkilatı'nın her zaman milletin övünç kaynağı olduğunu ifade eden Vali Şimşek, şunları kaydetti:"Kamu düzeninin korunması ve suçu önleyici tedbirlerin alınmasında vatandaşlarımızla omuz omuza hizmet veren Jandarma Teşkilatımız, ülkemizin ve milletimizin huzuru için canlarını ortaya koyarak, hukuka bağlılıktan ayrılmadan, üstün vazife anlayışıyla, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, refah içinde yaşaması için her türlü güçlüğe ve zorlu şartlara rağmen fedakarca bu görevlerini ifa etmektedirler.Bu duygu ve düşüncelerle, Jandarma Teşkilatımızın 179.kuruluş yıl dönümünü kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor, tüm teşkilat mensuplarımıza da aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."
NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Jandarma Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Şimşek, mesajında,...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Jandarma Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Şimşek, mesajında, kuruluşundan bugüne kadar gurur ve güven kaynağı olan Jandarma Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

Tarihinden aldığı güç ve ilhamla, engin tecrübe, bilgi ve deneyimiyle Türkiye'nin iç ve dış güvenliğinin sağlanmasında her geçen gün gelişen ve son sistem teknolojik savunma araçlarıyla kendini yenileyerek büyük başarılara imza atan Jandarma Teşkilatı'nın her zaman milletin övünç kaynağı olduğunu ifade eden Vali Şimşek, şunları kaydetti:

"Kamu düzeninin korunması ve suçu önleyici tedbirlerin alınmasında vatandaşlarımızla omuz omuza hizmet veren Jandarma Teşkilatımız, ülkemizin ve milletimizin huzuru için canlarını ortaya koyarak, hukuka bağlılıktan ayrılmadan, üstün vazife anlayışıyla, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, refah içinde yaşaması için her türlü güçlüğe ve zorlu şartlara rağmen fedakarca bu görevlerini ifa etmektedirler.Bu duygu ve düşüncelerle, Jandarma Teşkilatımızın 179.kuruluş yıl dönümünü kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor, tüm teşkilat mensuplarımıza da aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.