pendik escort bayan
ak

Jandarma Teşkilatının 178. Kuruluş Yıl Dönümü

13.06.2017 - 15:53, Güncelleme: 13.06.2017 - 15:53
 

Jandarma Teşkilatının 178. Kuruluş Yıl Dönümü

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valisi Mesut Köse, jandarma teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Köse, mesajında, toplumun...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valisi Mesut Köse, jandarma teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Köse, mesajında, toplumun huzuru, asayişin temini ve devletin güvenliği için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayarak hizmet veren jandarma teşkilatının 178. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.Jandarma teşkilatının 178 yıllık köklü bir tarihe sahip olduğunu aktaran Köse, şunları kaydetti:"Nitelikli insan kaynağı ve çağdaş hizmet anlayışıyla, kurulduğu günden bu yana günlük yaşamın her alanında, ülkemizin her noktasında halkımıza hizmet sunmuş, Türk milletinin takdirine mazhar olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle jandarma teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, görevleri sırasında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, bu anlamlı günde görev yapan her kademedeki jandarma mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyorum."
ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valisi Mesut Köse, jandarma teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Köse, mesajında, toplumun...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valisi Mesut Köse, jandarma teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Köse, mesajında, toplumun huzuru, asayişin temini ve devletin güvenliği için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayarak hizmet veren jandarma teşkilatının 178. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Jandarma teşkilatının 178 yıllık köklü bir tarihe sahip olduğunu aktaran Köse, şunları kaydetti:

"Nitelikli insan kaynağı ve çağdaş hizmet anlayışıyla, kurulduğu günden bu yana günlük yaşamın her alanında, ülkemizin her noktasında halkımıza hizmet sunmuş, Türk milletinin takdirine mazhar olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle jandarma teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, görevleri sırasında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, bu anlamlı günde görev yapan her kademedeki jandarma mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.