pendik escort bayan
ak

Jandarma Şehitler Anıtı Çeşmesi Törenle Açıldı

19.06.2019 - 20:28, Güncelleme: 19.06.2019 - 20:28
 

Jandarma Şehitler Anıtı Çeşmesi Törenle Açıldı

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinde yapımı tamamlanan "Jandarma Şehitler Anıtı Çeşmesi" törenle açıldı.Kuruca Mahallesi'nde belediye ve gönüllülerin...

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinde yapımı tamamlanan "Jandarma Şehitler Anıtı Çeşmesi" törenle açıldı.Kuruca Mahallesi'nde belediye ve gönüllülerin desteğiyle yapımı tamamlanan çeşmenin açışı dualarla gerçekleşti.Şehit 13 askerin isminin de bulunduğu çeşmenin açılışına Nallıhan Kaymakamı Murat Kahraman, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Nuh Göktaş, Nallıhan Jandarma Komutanı Üsteğmen Ufuk Çampaşalı, Nallıhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hamiyet Balcı ile şehit yakınları katıldı.
ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinde yapımı tamamlanan "Jandarma Şehitler Anıtı Çeşmesi" törenle açıldı.Kuruca Mahallesi'nde belediye ve gönüllülerin...

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinde yapımı tamamlanan "Jandarma Şehitler Anıtı Çeşmesi" törenle açıldı.

Kuruca Mahallesi'nde belediye ve gönüllülerin desteğiyle yapımı tamamlanan çeşmenin açışı dualarla gerçekleşti.

Şehit 13 askerin isminin de bulunduğu çeşmenin açılışına Nallıhan Kaymakamı Murat Kahraman, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Nuh Göktaş, Nallıhan Jandarma Komutanı Üsteğmen Ufuk Çampaşalı, Nallıhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hamiyet Balcı ile şehit yakınları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.