pendik escort bayan
ak

İzmir'deki Okul Müdürü Cinayeti

18.12.2017 - 15:48, Güncelleme: 18.12.2017 - 15:48
 

İzmir'deki Okul Müdürü Cinayeti

KARAMAN (AA) - Karaman’da Eğitim-Bir-Sen, Türk Eğitim-Sen, Eğitim Sen ve Eğitim İş sendikaları, İzmir’in Ödemiş İlçesinde yaşanan ve okul müdürünün...

KARAMAN (AA) - Karaman’da Eğitim-Bir-Sen, Türk Eğitim-Sen, Eğitim Sen ve Eğitim İş sendikaları, İzmir’in Ödemiş İlçesinde yaşanan ve okul müdürünün ölümü ile sonuçlanan şiddet olayına tepki gösterdi.Eğitim sendikaları, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde İzmir’in Ödemiş İlçesinde yaşanan ve okul müdürünün ölümü ile sonuçlanan şiddet olayını kınayarak ortak basın açıklaması yaptı.Eğitim-Bir-Sen Karaman Şubesi Başkanı Yunus Özdemir, ilgililerden bu tür üzücü olaylara karşı caydırıcı ve önleyici tedbirler almasını istedi.Bu saldırıların geleceğimizi kararttığını, eğitim camiasını tedirgin ettiğini ve birçok mağduriyete neden olduğunu ifade eden Özdemir, şunları kaydetti: "Eğitimcilere yönelik her saldırı, aklımızı körleştirmekte, ruhumuzu karartmakta, benliğimizi esir almakta, irfanımızı yok etmektedir. Bu sebeple, cehalete dayanan şiddete veya şiddete dayanan cehaleti bir an evvel ortadan kaldırmalıyız. Öğretmenlerimizi hedef alan bütün saldırılar sona erinceye, kanlı, karanlık, bu şuursuzluk son buluncaya kadar herkesi sorumluluk almaya davet ediyoruz."
KARAMAN (AA) - Karaman’da Eğitim-Bir-Sen, Türk Eğitim-Sen, Eğitim Sen ve Eğitim İş sendikaları, İzmir’in Ödemiş İlçesinde yaşanan ve okul müdürünün...
KARAMAN (AA) - Karaman’da Eğitim-Bir-Sen, Türk Eğitim-Sen, Eğitim Sen ve Eğitim İş sendikaları, İzmir’in Ödemiş İlçesinde yaşanan ve okul müdürünün ölümü ile sonuçlanan şiddet olayına tepki gösterdi.
Eğitim sendikaları, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde İzmir’in Ödemiş İlçesinde yaşanan ve okul müdürünün ölümü ile sonuçlanan şiddet olayını kınayarak ortak basın açıklaması yaptı.
Eğitim-Bir-Sen Karaman Şubesi Başkanı Yunus Özdemir, ilgililerden bu tür üzücü olaylara karşı caydırıcı ve önleyici tedbirler almasını istedi.
Bu saldırıların geleceğimizi kararttığını, eğitim camiasını tedirgin ettiğini ve birçok mağduriyete neden olduğunu ifade eden Özdemir, şunları kaydetti: "Eğitimcilere yönelik her saldırı, aklımızı körleştirmekte, ruhumuzu karartmakta, benliğimizi esir almakta, irfanımızı yok etmektedir. Bu sebeple, cehalete dayanan şiddete veya şiddete dayanan cehaleti bir an evvel ortadan kaldırmalıyız. Öğretmenlerimizi hedef alan bütün saldırılar sona erinceye, kanlı, karanlık, bu şuursuzluk son buluncaya kadar herkesi sorumluluk almaya davet ediyoruz."






Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.