pendik escort bayan
ak

İzmir'de Okul Müdürünün Öldürülmesiz

18.12.2017 - 14:18, Güncelleme: 18.12.2017 - 14:18
 

İzmir'de Okul Müdürünün Öldürülmesiz

SİVAS (AA) - İzmir'in Ödemiş ilçesinde, okul müdürünün makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmesi, Eğitim-Bir-Sen Sivas Şubesi...

SİVAS (AA) - İzmir'in Ödemiş ilçesinde, okul müdürünün makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmesi, Eğitim-Bir-Sen Sivas Şubesi tarafından kınandı.Şube Başkanı İlhan Karakoç, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, öğretmenlere yapılan şiddeti kınadı. Eğitimcileri hedef alan ve hazin sonuçlara yol açan şiddet sarmalı her bakımdan üzücü olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: "Sebebi ne olursa olsun, kim hangi amaçla yaparsa yapsın ülke genelinde idareci ve öğretmenlerimize yapılan menfur saldırıları şiddetle kınıyor, suçlulara gereken cezanın geciktirilmeden verilmesini talep ediyoruz. Öğretmenlerimizi hedef alan bütün saldırılar sona erdirilinceye kanlı, karanlık bu şuursuzluk son buluncaya kadar herkesi sorumluluk almaya davet ediyoruz." Basın toplantısına Eğitimde Diriliş Derneği Başkanı Fahrettin Yılmaz ve sendika üyeleri de katıldı.
SİVAS (AA) - İzmir'in Ödemiş ilçesinde, okul müdürünün makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmesi, Eğitim-Bir-Sen Sivas Şubesi...

SİVAS (AA) - İzmir'in Ödemiş ilçesinde, okul müdürünün makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmesi, Eğitim-Bir-Sen Sivas Şubesi tarafından kınandı.

Şube Başkanı İlhan Karakoç, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, öğretmenlere yapılan şiddeti kınadı.

Eğitimcileri hedef alan ve hazin sonuçlara yol açan şiddet sarmalı her bakımdan üzücü olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Sebebi ne olursa olsun, kim hangi amaçla yaparsa yapsın ülke genelinde idareci ve öğretmenlerimize yapılan menfur saldırıları şiddetle kınıyor, suçlulara gereken cezanın geciktirilmeden verilmesini talep ediyoruz. Öğretmenlerimizi hedef alan bütün saldırılar sona erdirilinceye kanlı, karanlık bu şuursuzluk son buluncaya kadar herkesi sorumluluk almaya davet ediyoruz."

Basın toplantısına Eğitimde Diriliş Derneği Başkanı Fahrettin Yılmaz ve sendika üyeleri de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.