pendik escort bayan
ak

İzmir'de Okul Müdürünün Öldürülmesi

18.12.2017 - 15:43, Güncelleme: 18.12.2017 - 15:43
 

İzmir'de Okul Müdürünün Öldürülmesi

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir araya gelen sendika üyeleri İzmir'in Ödemiş ilçesinde okul müdürünün makamında uğradığı silahlı saldırıyı kınadı.15...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir araya gelen sendika üyeleri İzmir'in Ödemiş ilçesinde okul müdürünün makamında uğradığı silahlı saldırıyı kınadı.15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı'nda bir araya gelen Memur Sen, Türk Eğitim Sen üyeleri, makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Okul Müdürü Ayhan Kökmen için basın açıklaması yaptı.Memur Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Günaydın, yaptığı açıklamada sebebi ne olursa olsun iki lise öğrencisinin okul yöneticisine karşı öldürme kastıyla hareket etmesinin şiddetin vardığı noktanın en açık göstergesi olduğunu söyledi.Yapılan saldırıların eğitim camiasını tedirgin ettiğini vurgulayan Günaydın, şöyle konuştu:"Eğitimcilere yönelik her saldırı, aklımızı körleştirmekte, ruhumuzu karartmakta, benliğimizi esir almakta, irfanımızı yok etmektedir. Bu sebeple, cehalete dayanan şiddeti veya şiddete dayanan cehaleti bir an evvel ortadan kaldırmalıyız. Öğretmenlerimizi hedef alan bütün saldırılar sona erdirilinceye, kanlı, karanlık bu şuursuzluk son buluncaya kadar herkesi sorumluluk almaya davet ediyoruz. Biz bilginin gücünün cehalet cürmüyle sindirilmesine müsaade etmeyeceğiz. Ruhumuzu besleyen, benliğimizi geliştiren, geleceğimizi aydınlatan, milletçe varlığımızın dayanağı olan eğitimin şiddetin esiri olmasına hep birlikte karşı durmalıyız."Yapılan açıklamanın ardından sendika üyeleri dağıldı.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir araya gelen sendika üyeleri İzmir'in Ödemiş ilçesinde okul müdürünün makamında uğradığı silahlı saldırıyı kınadı.15...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir araya gelen sendika üyeleri İzmir'in Ödemiş ilçesinde okul müdürünün makamında uğradığı silahlı saldırıyı kınadı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı'nda bir araya gelen Memur Sen, Türk Eğitim Sen üyeleri, makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Okul Müdürü Ayhan Kökmen için basın açıklaması yaptı.

Memur Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Günaydın, yaptığı açıklamada sebebi ne olursa olsun iki lise öğrencisinin okul yöneticisine karşı öldürme kastıyla hareket etmesinin şiddetin vardığı noktanın en açık göstergesi olduğunu söyledi.

Yapılan saldırıların eğitim camiasını tedirgin ettiğini vurgulayan Günaydın, şöyle konuştu:

"Eğitimcilere yönelik her saldırı, aklımızı körleştirmekte, ruhumuzu karartmakta, benliğimizi esir almakta, irfanımızı yok etmektedir. Bu sebeple, cehalete dayanan şiddeti veya şiddete dayanan cehaleti bir an evvel ortadan kaldırmalıyız. Öğretmenlerimizi hedef alan bütün saldırılar sona erdirilinceye, kanlı, karanlık bu şuursuzluk son buluncaya kadar herkesi sorumluluk almaya davet ediyoruz. Biz bilginin gücünün cehalet cürmüyle sindirilmesine müsaade etmeyeceğiz. Ruhumuzu besleyen, benliğimizi geliştiren, geleceğimizi aydınlatan, milletçe varlığımızın dayanağı olan eğitimin şiddetin esiri olmasına hep birlikte karşı durmalıyız."

Yapılan açıklamanın ardından sendika üyeleri dağıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.