pendik escort bayan
ak

İzmir'de Okul Müdürünün Öldürülmesi

18.12.2017 - 15:13, Güncelleme: 18.12.2017 - 15:13
 

İzmir'de Okul Müdürünün Öldürülmesi

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Türk Eğitim-Sen üyeleri öğretmenlere yönelik şiddeti kınadı.Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir araya gelen...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Türk Eğitim-Sen üyeleri öğretmenlere yönelik şiddeti kınadı.Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir araya gelen sendika üyeleri adına basın açıklamasını okuyan Türk Eğitim-Sen Çankırı Şube Başkanı İsmail Ayhan, öğretmenlerin motivasyonuna, itibarına, sıhhatine ve hatta canına kast eden şiddet vakalarının, eğitim hayatının en önemli problemlerinden birisi haline geldiğini söyledi.Öğretmene şiddet konusunda bütün eğitim çalışanlarının yek vücut şekilde dimdik ayakta olduğunu ifade eden Ayhan, şöyle konuştu:"Bu acı haberlerin sonuncusu da önceki gün İzmir Ödemiş’ten geldi. Ayhan Kökmen öğretmenimize yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve eğitim camiamıza sabır ve başsağlığı temenni ediyoruz. Şiddeti nefretle kınıyor, reddediyor, telin ediyoruz. Öğretmene uygulanan şiddet olayları vuku bulduğunda sorumluluk makamlarını işgal edenlerin de kınama mesajlarını tabi ki olumlu buluyoruz. Ancak, yetki sahibi olanların sadece kınamakla yetinmesini bir zafiyet olarak gördüğümüzü ve kendilerinden daha somut adımlar atmalarını da beklediğimizin bilinmesini istiyoruz."
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Türk Eğitim-Sen üyeleri öğretmenlere yönelik şiddeti kınadı.Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir araya gelen...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Türk Eğitim-Sen üyeleri öğretmenlere yönelik şiddeti kınadı.

Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir araya gelen sendika üyeleri adına basın açıklamasını okuyan Türk Eğitim-Sen Çankırı Şube Başkanı İsmail Ayhan, öğretmenlerin motivasyonuna, itibarına, sıhhatine ve hatta canına kast eden şiddet vakalarının, eğitim hayatının en önemli problemlerinden birisi haline geldiğini söyledi.

Öğretmene şiddet konusunda bütün eğitim çalışanlarının yek vücut şekilde dimdik ayakta olduğunu ifade eden Ayhan, şöyle konuştu:

"Bu acı haberlerin sonuncusu da önceki gün İzmir Ödemiş’ten geldi. Ayhan Kökmen öğretmenimize yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve eğitim camiamıza sabır ve başsağlığı temenni ediyoruz. Şiddeti nefretle kınıyor, reddediyor, telin ediyoruz. Öğretmene uygulanan şiddet olayları vuku bulduğunda sorumluluk makamlarını işgal edenlerin de kınama mesajlarını tabi ki olumlu buluyoruz. Ancak, yetki sahibi olanların sadece kınamakla yetinmesini bir zafiyet olarak gördüğümüzü ve kendilerinden daha somut adımlar atmalarını da beklediğimizin bilinmesini istiyoruz."





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.