pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İzmir Merkezli Terör Operasyonu

11.08.2017 - 14:23, Güncelleme: 11.08.2017 - 14:23
 

İzmir Merkezli Terör Operasyonu

4 ilde PKK/KCK ve DKP/BÖG terör örgütlerine yönelik operasyonda, terör örgütlerinin propagandası yaptığı iddiasıyla 22 kişi gözaltına alındı

İZMİR (AA) - İzmir merkezli 4 ilde terör örgütleri PKK/KCK ve DKP/BÖG'e yönelik operasyonda, 22 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütlerinin propagandasını yaptığı belirlenen kişilere yönelik İzmir, Bursa, Ankara ve Bartın'da eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, 22 şüpheli gözaltına alındı, zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda dijital materyal ve örgütsel doküman ile 1 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Gözaltındaki zanlılar İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.
4 ilde PKK/KCK ve DKP/BÖG terör örgütlerine yönelik operasyonda, terör örgütlerinin propagandası yaptığı iddiasıyla 22 kişi gözaltına alındı

İZMİR (AA) - İzmir merkezli 4 ilde terör örgütleri PKK/KCK ve DKP/BÖG'e yönelik operasyonda, 22 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütlerinin propagandasını yaptığı belirlenen kişilere yönelik İzmir, Bursa, Ankara ve Bartın'da eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, 22 şüpheli gözaltına alındı, zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda dijital materyal ve örgütsel doküman ile 1 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Gözaltındaki zanlılar İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.