pendik escort bayan
ak

İzciler Tarihi Mekanları Gezdi

08.08.2017 - 11:58, Güncelleme: 08.08.2017 - 11:58
 

İzciler Tarihi Mekanları Gezdi

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde gerçekleştirilen izcilik yaz dönemi kampına katılan öğrenciler, ilçedeki tarihi mekanları gezdi. Beyşehir Gölü kenarındaki...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde gerçekleştirilen izcilik yaz dönemi kampına katılan öğrenciler, ilçedeki tarihi mekanları gezdi. Beyşehir Gölü kenarındaki Gençlik ve İzcilik Eğitim Tesisi’nde 12-13 yaşındaki öğrencilere yönelik gerçekleştirilen kampta, 4 gün boyunca eğitmenler nezaretinde çeşitli sosyal ve sportif faaliyetler düzenlendi. Beyşehir Belediyesinin katkılarıyla ilçenin tarihi mekanlarını ziyaret eden öğrenciler, Eflatunpınar Hitit Anıtı ve Havuzu ile tarihi Eşrefoğlu Camisi'ne hayran kaldı. Doğa yürüyüşlerine de katılan öğrenciler, kampta ayrıca okçuluk ve matrak gibi geleneksel sporları yapma imkanı buldu.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde gerçekleştirilen izcilik yaz dönemi kampına katılan öğrenciler, ilçedeki tarihi mekanları gezdi. Beyşehir Gölü kenarındaki...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde gerçekleştirilen izcilik yaz dönemi kampına katılan öğrenciler, ilçedeki tarihi mekanları gezdi.

Beyşehir Gölü kenarındaki Gençlik ve İzcilik Eğitim Tesisi’nde 12-13 yaşındaki öğrencilere yönelik gerçekleştirilen kampta, 4 gün boyunca eğitmenler nezaretinde çeşitli sosyal ve sportif faaliyetler düzenlendi.

Beyşehir Belediyesinin katkılarıyla ilçenin tarihi mekanlarını ziyaret eden öğrenciler, Eflatunpınar Hitit Anıtı ve Havuzu ile tarihi Eşrefoğlu Camisi'ne hayran kaldı.

Doğa yürüyüşlerine de katılan öğrenciler, kampta ayrıca okçuluk ve matrak gibi geleneksel sporları yapma imkanı buldu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.