pendik escort bayan
ak

İyi Parti'den "İstifa" Açıklaması

06.08.2018 - 13:08, Güncelleme: 06.08.2018 - 13:08
 

İyi Parti'den "İstifa" Açıklaması

İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray:- "Sayın Nevzat Bor, Yusuf Halaçoğlu ve Özcan Yeniçeri'nin istifa kararlarını saygıyla karşılıyoruz. Ancak, gerekçelerindeki siyasi parti tarifinin, geçmiş tecrübelerinin aksine son çalıştayımızda da

ANKARA (AA) - İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray, "Sayın Nevzat Bor, Yusuf Halaçoğlu ve Özcan Yeniçeri'nin istifa kararlarını saygıyla karşılıyoruz. Ancak, gerekçelerindeki siyasi parti tarifinin, geçmiş tecrübelerinin aksine son çalıştayımızda da olduğu gibi, görüşlerini özgürce ifade ettikleri İYİ Parti'ye ve siyaset vicdanına uymadığı kanaatindeyiz." ifadesini kullandı.Çıray, yazılı açıklamasında İYİ Parti kurucu üyeleri Halaçoğlu, Yeniçeri ve Bor'un, görevlerinden ve partilerinden istifa ettiklerini hatırlattı.Hayatın her alanında olduğu gibi siyasette de istifanın tek taraflı tasarruf olduğunu belirten Çıray, şunları kaydetti:"Siyaset, 'insan kazanma' sanatı olmakla birlikte, vicdanı da olan bir kurumdur. Sayın Bor, Halaçoğlu ve Yeniçeri'nin istifa kararlarını saygıyla karşılıyoruz. Ancak, gerekçelerindeki siyasi parti tarifinin, geçmiş tecrübelerinin aksine son çalıştayımızda da olduğu gibi, görüşlerini özgürce ifade ettikleri İYİ Parti'ye ve siyaset vicdanına uymadığı kanaatindeyiz. Kararlarının kendileri için hayırlı olmasını dileriz."
İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray:- "Sayın Nevzat Bor, Yusuf Halaçoğlu ve Özcan Yeniçeri'nin istifa kararlarını saygıyla karşılıyoruz. Ancak, gerekçelerindeki siyasi parti tarifinin, geçmiş tecrübelerinin aksine son çalıştayımızda da

ANKARA (AA) - İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray, "Sayın Nevzat Bor, Yusuf Halaçoğlu ve Özcan Yeniçeri'nin istifa kararlarını saygıyla karşılıyoruz. Ancak, gerekçelerindeki siyasi parti tarifinin, geçmiş tecrübelerinin aksine son çalıştayımızda da olduğu gibi, görüşlerini özgürce ifade ettikleri İYİ Parti'ye ve siyaset vicdanına uymadığı kanaatindeyiz." ifadesini kullandı.

Çıray, yazılı açıklamasında İYİ Parti kurucu üyeleri Halaçoğlu, Yeniçeri ve Bor'un, görevlerinden ve partilerinden istifa ettiklerini hatırlattı.

Hayatın her alanında olduğu gibi siyasette de istifanın tek taraflı tasarruf olduğunu belirten Çıray, şunları kaydetti:

"Siyaset, 'insan kazanma' sanatı olmakla birlikte, vicdanı da olan bir kurumdur. Sayın Bor, Halaçoğlu ve Yeniçeri'nin istifa kararlarını saygıyla karşılıyoruz. Ancak, gerekçelerindeki siyasi parti tarifinin, geçmiş tecrübelerinin aksine son çalıştayımızda da olduğu gibi, görüşlerini özgürce ifade ettikleri İYİ Parti'ye ve siyaset vicdanına uymadığı kanaatindeyiz. Kararlarının kendileri için hayırlı olmasını dileriz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.