pendik escort bayan
ak

İyi Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı Açıldı

18.01.2018 - 16:33, Güncelleme: 18.01.2018 - 16:33
 

İyi Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı Açıldı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, İYİ Parti ilçe teşkilat binası törenle hizmete açıldı.İlçe binasının açılış törenine, İYİ Parti...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, İYİ Parti ilçe teşkilat binası törenle hizmete açıldı.İlçe binasının açılış törenine, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, İyi Parti Gölbaşı Kurucu İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ve partililer katıldı. İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşunun ardından yapılan açılışta konuşan Aydın, televizyonlarda duyurulan anketlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.Kendilerinin de anket yaptırdıklarını belirten Aydın, şunları kaydetti: "Size bir ipucu vereyim değerli İyi Partililer; yüzde 20'nin altı yok, üstüne doğru gidin. Nerede patlar bilmiyorum ama 20'nin altı yok. Nereye kadar gider? 50 artı bire kadar gidecek. Peki bu ittifak arayışları nerede doğuyor. Koltuk için ittifak yapan arkadaşlar anket üstüne anket yapıyorlar. Bir türlü yüzde 50’yi yakalayamıyorlar. Debelenip duruyorlar. Çünkü meydanda halka mal olmuş bir İyi Parti hareketi var." Konuşmanın ardından kurdele kesimi yapıldı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ve beraberindekiler ilçe binasını gezdi.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, İYİ Parti ilçe teşkilat binası törenle hizmete açıldı.İlçe binasının açılış törenine, İYİ Parti...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, İYİ Parti ilçe teşkilat binası törenle hizmete açıldı.

İlçe binasının açılış törenine, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, İyi Parti Gölbaşı Kurucu İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ve partililer katıldı.

İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşunun ardından yapılan açılışta konuşan Aydın, televizyonlarda duyurulan anketlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Kendilerinin de anket yaptırdıklarını belirten Aydın, şunları kaydetti:

"Size bir ipucu vereyim değerli İyi Partililer; yüzde 20'nin altı yok, üstüne doğru gidin. Nerede patlar bilmiyorum ama 20'nin altı yok. Nereye kadar gider? 50 artı bire kadar gidecek. Peki bu ittifak arayışları nerede doğuyor. Koltuk için ittifak yapan arkadaşlar anket üstüne anket yapıyorlar. Bir türlü yüzde 50’yi yakalayamıyorlar. Debelenip duruyorlar. Çünkü meydanda halka mal olmuş bir İyi Parti hareketi var."

Konuşmanın ardından kurdele kesimi yapıldı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ve beraberindekiler ilçe binasını gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.