pendik escort bayan
ak

İyi Parti Gölbaşı Adayından Proje Tanıtımı

03.03.2019 - 09:03, Güncelleme: 03.03.2019 - 09:03
 

İyi Parti Gölbaşı Adayından Proje Tanıtımı

ANKARA (AA) - İYİ Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy projelerini tanıttı. Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirilen...

ANKARA (AA) - İYİ Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy projelerini tanıttı. Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Aksoy, sağlıklı, varlıklı ve huzurlu bir Gölbaşı için projeler hazırladıklarını ifade etti. Büyük bütçelerle değil, imece, sevgi, samimiyet ve iyi niyetle bir kampanya yaptıklarını dile getiren Aksoy, "Kazanan samimiyet ve iyi niyet olacak. Ben ne istiyorum, nasıl bir Gölbaşı istiyorum? Bunun için ne yapacağım? Bunları anlatmak için karşınızdayım. Önce hemşerilerimin hayır duasını almak istiyorum. Gölbaşı için çalıştı, kimsenin hakkını yemedi. 'Allah razı olsun' desinler başka bir şey istemiyorum. Gölbaşı'mızda birlik beraberlik olsun, komşuluk olsun, insanlar birbirine yardım etsin, iyi günde kötü günde birlikte olalım istiyorum. Sağlık içinde yaşayalım, varlık içinde yaşayalım, huzur içinde yaşayalım istiyorum." diye konuştu. Konuşmanın ardından Aksoy, projelerini sinevizyon eşliğinde tanıttı.
ANKARA (AA) - İYİ Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy projelerini tanıttı. Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirilen...

ANKARA (AA) - İYİ Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy projelerini tanıttı.

Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Aksoy, sağlıklı, varlıklı ve huzurlu bir Gölbaşı için projeler hazırladıklarını ifade etti.

Büyük bütçelerle değil, imece, sevgi, samimiyet ve iyi niyetle bir kampanya yaptıklarını dile getiren Aksoy, "Kazanan samimiyet ve iyi niyet olacak. Ben ne istiyorum, nasıl bir Gölbaşı istiyorum? Bunun için ne yapacağım? Bunları anlatmak için karşınızdayım. Önce hemşerilerimin hayır duasını almak istiyorum. Gölbaşı için çalıştı, kimsenin hakkını yemedi. 'Allah razı olsun' desinler başka bir şey istemiyorum. Gölbaşı'mızda birlik beraberlik olsun, komşuluk olsun, insanlar birbirine yardım etsin, iyi günde kötü günde birlikte olalım istiyorum. Sağlık içinde yaşayalım, varlık içinde yaşayalım, huzur içinde yaşayalım istiyorum." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Aksoy, projelerini sinevizyon eşliğinde tanıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.