pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İyi Parti Genel Başkanı Akşener:

29.04.2018 - 18:38, Güncelleme: 29.04.2018 - 18:38
 

İyi Parti Genel Başkanı Akşener:

"Üniversite mezunu gençlerimiz işsiz, hala anne babalarından harçlık alarak geziyorlar. Bu çocukların geleceğini kurmak için bu çocukların umudunu yeniden onlara verebilmek için siz beni ve arkadaşlarımızı bekçi ilan ettiniz ve bu yola çıktık"

NEVŞEHİR (AA) - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Üniversite mezunu gençlerimiz işsiz, hala anne babalarından harçlık alarak geziyorlar. Bu çocukların geleceğini kurmak için, bu çocukların umudunu yeniden onlara verebilmek için siz beni ve arkadaşlarımızı bekçi ilan ettiniz ve bu yola çıktık." dedi.Akşener, Nevşehir'de partisinin il başkanlığının açılış töreninde, seçim otobüsünden yaptığı konuşmada, partilerini halkın talebiyle kurduklarını belirtti. İYİ Parti'nin cesurlar ve kadınlar hareketi olduğunu savunan Akşener, kendisine hediye edildiğini ifade ettiği tülbent ve yemenileri göstererek, "Bunlar burada bulunan kadınların hediyeleri. Çeyiz sandığından çıkan yemeniler, tülbentler. Kazandığımızda Çankaya’da bu tülbentlerden müze açacağım ve bütün kadınlarımızın ismi olacak. İYİ Parti cesurlar hareketidir, aynı zamanda bu ülkenin kadınlarının hareketidir." diye konuştu. Akşener, halkın talebiyle kurdukları partileriyle sorunlara çözüm bulacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti: "Kur bir parti, 'adaletsizliği düzeltelim, kadınların ezilmesinin, çocukların istismarının, çiftçinin boğazının sıkılmasının önüne geçelim' dediniz. Sanayileşme öldü, fabrikaları satıyorlar. Üniversite mezunu gençlerimiz işsiz, hala anne babalarından harçlık alarak geziyorlar. Bu çocukların geleceğini kurmak için bu çocukların umudunu yeniden onlara verebilmek için siz beni ve arkadaşlarımızı bekçi ilan ettiniz ve bu yola çıktık." Nevşehirspor Gençlik'i 3. Lig'e yükselmesi dolayısıyla da kutlayan Akşener, konuşmasının ardından il başkanlığı binasının açılış kurdelesini kesti.Öte yandan, açılışın yapıldığı alanda ellerinde takımlarının flamalarıyla kutlama amacıyla toplanan Nevşehirspor Gençlik taraftarları, "Recep Tayyip Erdoğan" şeklinde slogan attı.
"Üniversite mezunu gençlerimiz işsiz, hala anne babalarından harçlık alarak geziyorlar. Bu çocukların geleceğini kurmak için bu çocukların umudunu yeniden onlara verebilmek için siz beni ve arkadaşlarımızı bekçi ilan ettiniz ve bu yola çıktık"

NEVŞEHİR (AA) - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Üniversite mezunu gençlerimiz işsiz, hala anne babalarından harçlık alarak geziyorlar. Bu çocukların geleceğini kurmak için, bu çocukların umudunu yeniden onlara verebilmek için siz beni ve arkadaşlarımızı bekçi ilan ettiniz ve bu yola çıktık." dedi.

Akşener, Nevşehir'de partisinin il başkanlığının açılış töreninde, seçim otobüsünden yaptığı konuşmada, partilerini halkın talebiyle kurduklarını belirtti.

İYİ Parti'nin cesurlar ve kadınlar hareketi olduğunu savunan Akşener, kendisine hediye edildiğini ifade ettiği tülbent ve yemenileri göstererek, "Bunlar burada bulunan kadınların hediyeleri. Çeyiz sandığından çıkan yemeniler, tülbentler. Kazandığımızda Çankaya’da bu tülbentlerden müze açacağım ve bütün kadınlarımızın ismi olacak. İYİ Parti cesurlar hareketidir, aynı zamanda bu ülkenin kadınlarının hareketidir." diye konuştu.

Akşener, halkın talebiyle kurdukları partileriyle sorunlara çözüm bulacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Kur bir parti, 'adaletsizliği düzeltelim, kadınların ezilmesinin, çocukların istismarının, çiftçinin boğazının sıkılmasının önüne geçelim' dediniz. Sanayileşme öldü, fabrikaları satıyorlar. Üniversite mezunu gençlerimiz işsiz, hala anne babalarından harçlık alarak geziyorlar. Bu çocukların geleceğini kurmak için bu çocukların umudunu yeniden onlara verebilmek için siz beni ve arkadaşlarımızı bekçi ilan ettiniz ve bu yola çıktık."

Nevşehirspor Gençlik'i 3. Lig'e yükselmesi dolayısıyla da kutlayan Akşener, konuşmasının ardından il başkanlığı binasının açılış kurdelesini kesti.

Öte yandan, açılışın yapıldığı alanda ellerinde takımlarının flamalarıyla kutlama amacıyla toplanan Nevşehirspor Gençlik taraftarları, "Recep Tayyip Erdoğan" şeklinde slogan attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.