pendik escort bayan
ak

İyi Parti Genel Başkanı Akşener:

29.04.2018 - 15:23, Güncelleme: 29.04.2018 - 15:23
 

İyi Parti Genel Başkanı Akşener:

"Bizim dayandığımız yer bu millettir ve inancımız gereği de Cenab-ı Hakk'tır. Gayret bizden tevfik Allah'tan diyerek yola çıktık, zorlu bir seçim geçireceğiz"

NİĞDE (AA) - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bizim dayandığımız yer bu millettir ve inancımız gereği de Cenab-ı Hakk'tır. Gayret bizden tevfik Allah'tan diyerek yola çıktık, zorlu bir seçim geçireceğiz." dedi.Akşener, partisinin il başkanlığının açılış töreninde, seçim otobüsünden yaptığı konuşmada, partilerinin seçime girmesini engellemek için tuzaklar kurulduğunu ileri sürdü. Sonunda hem grup kurdukları hem de seçime girecek teşkilatlanmayı yaptıkları için 24 Haziran'da seçime girebileceklerinin ilan edildiğini dile getiren Akşener, şöyle konuştu:"Bizim dayandığımız yer bu millettir ve inancımız gereği de Cenab-ı Hakk'tır. Gayret bizden tevfik Allah'tan diyerek yola çıktık, zorlu bir seçim geçireceğiz. Bu zorlu seçimde en büyük güvencemiz sizlersiniz. Bütün abidik gubidikler seçim sandığında yapılır. Biz, seçim sandığını koruyacağız. Özellikle gençler, kadınlar gönüllü olmanızı istiyorum. Sandıkları korumanızı istiyorum." Akşener, konuşmasının ardında otobüsün üzerinde kurdele keserek, partisinin il başkanlığının açılışını yaptı.
"Bizim dayandığımız yer bu millettir ve inancımız gereği de Cenab-ı Hakk'tır. Gayret bizden tevfik Allah'tan diyerek yola çıktık, zorlu bir seçim geçireceğiz"

NİĞDE (AA) - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bizim dayandığımız yer bu millettir ve inancımız gereği de Cenab-ı Hakk'tır. Gayret bizden tevfik Allah'tan diyerek yola çıktık, zorlu bir seçim geçireceğiz." dedi.

Akşener, partisinin il başkanlığının açılış töreninde, seçim otobüsünden yaptığı konuşmada, partilerinin seçime girmesini engellemek için tuzaklar kurulduğunu ileri sürdü.

Sonunda hem grup kurdukları hem de seçime girecek teşkilatlanmayı yaptıkları için 24 Haziran'da seçime girebileceklerinin ilan edildiğini dile getiren Akşener, şöyle konuştu:

"Bizim dayandığımız yer bu millettir ve inancımız gereği de Cenab-ı Hakk'tır. Gayret bizden tevfik Allah'tan diyerek yola çıktık, zorlu bir seçim geçireceğiz. Bu zorlu seçimde en büyük güvencemiz sizlersiniz. Bütün abidik gubidikler seçim sandığında yapılır. Biz, seçim sandığını koruyacağız. Özellikle gençler, kadınlar gönüllü olmanızı istiyorum. Sandıkları korumanızı istiyorum."

Akşener, konuşmasının ardında otobüsün üzerinde kurdele keserek, partisinin il başkanlığının açılışını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.