pendik escort bayan
ak

İyi Parti Çalıştayı

20.07.2018 - 15:58, Güncelleme: 20.07.2018 - 15:58
 

İyi Parti Çalıştayı

AFYONKARAHİSAR (AA) - İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde düzenlenecek teşkilat çalıştayına katılacağı...

AFYONKARAHİSAR (AA) - İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde düzenlenecek teşkilat çalıştayına katılacağı bildirildi.Sandıklı Hüdai Kaplıcaları'nda bulunan termal bir otelde gerçekleştirilecek olan çalıştaya, Meral Akşener’in yanı sıra Genel İdare Kurulu Üyeleri (GİK), milletvekilleri ve il başkanlarının katılımıyla hafta sonu yapılacak.Toplantının yapılacağı otel, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in posterleri ve parti bayraklarıyla süslendi.21 Temmuz Cumartesi günü Genel Başkan Meral Akşener'in açılış konuşmasıyla çalıştayın başlayacağı, 22 Temmuz Pazar günü de sonuç bildirgesinin okunmasıyla çalıştayın sona ereceği öğrenildi.
AFYONKARAHİSAR (AA) - İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde düzenlenecek teşkilat çalıştayına katılacağı...

AFYONKARAHİSAR (AA) - İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde düzenlenecek teşkilat çalıştayına katılacağı bildirildi.

Sandıklı Hüdai Kaplıcaları'nda bulunan termal bir otelde gerçekleştirilecek olan çalıştaya, Meral Akşener’in yanı sıra Genel İdare Kurulu Üyeleri (GİK), milletvekilleri ve il başkanlarının katılımıyla hafta sonu yapılacak.

Toplantının yapılacağı otel, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in posterleri ve parti bayraklarıyla süslendi.

21 Temmuz Cumartesi günü Genel Başkan Meral Akşener'in açılış konuşmasıyla çalıştayın başlayacağı, 22 Temmuz Pazar günü de sonuç bildirgesinin okunmasıyla çalıştayın sona ereceği öğrenildi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.